IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

anna haastoi tähä. :DKeskiviikko 25.01.2006 20:17


HAASTE.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kyylään ruokalas. Aina ku jollai on jtn uutta, samanlaist ku mul, tyhmiä asusteita ym nii mun on PAKKO olla heti arvostella niitä miälessäni. x) Joskus sanon muille "ruokala-kyylille" mitä outoa taas huomasin ja kenes. :D

2. Pakonomainen itsesyyttely. Ja ei siinä mitää, mut kaikist iha ihmeellisist asioist syytän just vaan itteeni, vaik ne ei ees mitenkää liittyis muhu pahemmi.

3. Itsekseen laulelu. Aina ku kävelen yksin jossai tai oon vaik bussis, nii on pakko laulaa yksikseni, ettei kukaa kuulis.. Mut ainaha joku kattoo mua tyhmästi ja huomaa kaiken.

4. Entä jos...? - mietintä Siis mietin aina, mitä olis tapahtunu, jos en olis tehny sitä tai jos en olis tehny tätä. Mitkä kaikki asiat vois olla toisin, jos olisin tajunnu vaa aikasemmi.

5. Tuijottelu. Tuijotan yleensä aina jonnekki iha kaukaisuuteen ja mietin mitä tyhmimpiä juttuja. Joskus jään tuijotteleen joitain ihmisiä liian kauan, ja sit ku ne tuijottaa takas havahdun. Mä näytän varmaa helvetin viisaalt, ku tuijottelen kaikkee.


NÄÄ MIKÄÄ JUTTU EI OLLU NII OMITUISIA, MUT EN KEKSINY MUUTAKAA. :D

Haaste menee seuraaville:

jonteeri

timppeli_

Jässy

Jemp-pa

MursunPenis



LÄLLLÄÄÄLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.