IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

huomenta.Torstai 07.12.2006 14:17

hei rakas päiväkirjaseni.
opin tänään uuden asian, jota olen jo pitkään harjoitellut pienessä hiprakassa. mutta nyt tämä kyseinen asia tuli aivan luonnostaan englannin kielen tunnilla! olin hyvin onnellinen.

olin tiistaina pikkujouluissa. oli todella siistiä. tai no, ei siisitiä, mutta todella hienoa. paikalla oli noin parisenkymmentä ihmistä (ja oltiin tosiaan 12 neliön yksiössä, mis ei ole jääkaappia) -->kiitoksia mammuttijennalle. :D
illan aikana tapahtui liikaa. kaadoin kaksi drinksua ja mun päälle kaadettiin todella paljon kaljaa. ( KIITOS LARILLE JA JENNALLE!) ja vaihdoin paitaa noin seitsemänsataa kertaa..
nukuin sitten joskus yöllä sijauspatjalla lattialla ja nyt paikat on aivan liian kipeinä..! auts.
tai nooh, aluks en saanu ees nukuttua, koska KRÖHÖM ( ! ) vessast kuulu aivan liian epämääräsiä ääniä!! :P ja sit jenna pelotteli meitä. uusi jääkausi tuli. ja mammutit ja oravet ja tottakai laiskiaiset! pelkäsin paljon, koska mun oli jo valmiiksi tosi kylmä.

tutustuin myös eräisiin saksalaisiin, ja puhuin heidän kanssaan sivistyneesti. ..itseasiassa unohdin miten puhutaan saksaa, niin puhuin englantia. :D voi kun mukavaa.
ja nyt ens vkl selvinpäin. EI KOMPROMISSEJA!

...ties vaikka se jääkausi iskis...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.