IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

hei huomenta päivää!Perjantai 26.01.2007 13:03

mul on ihan homohimotylsää! istun eetul ja kaikki o jossai koulus tai töis tai muute vaa vorssas. :P oon siis aivan yksin. pikku-eetu oli tääl yätä viime yön ja aamul hoidin sitä vähän aikaa, kunnes arttu tuli si hakeen sen n. tunti sit.
vähäse kyrpiinnyttää, ku joutuu herää vapaa päivänä jo joskus seittemält! :DD mut oisin kuitenki heränny, ku herään aina siihe, ku päivi tulee herättelee eetuu. eetu on niin saatanan patalaiska, et se ei ikin nouse ylös! :D sitä saa tunnin ainaki käskyttää.

kiva ku oon kaikist koulu-jutuistki iha pihal, ku olin viikon espanjas. oikeesti. mul on maanantainaki kolmet kokeet, ei tuu onnistuu! :/ eile meil oli semmoset kivat kuvaukset.
mä, jenna, lartsa ja jeppe päästii näyttelee jotai ravintola-juttua. ;D se menee nettii, et ulkomaalaset ravintola koululaiset voi opiskella siit. x) ...taisin muute jo kirjottaa niist kuvauksist joskus..?

pitäs ilmeisesti juadakki tänää. ;D jos nollaseiskan ottais.. oonhan mä ollu jo yli viikon selvinpäin! huamenki juadaa varmaa pisangia, toffeeta ja viunaa. ;> mun elämäs ei siis yksinkertasesti oo enää mitää muuta ku juamine. :P

voisin ehkä muuten haluta uusia kuviaki joskus, mut voi ku ehanaa, mul ei oo kameraa. nää kaikki kuvat on jotai elämääki vanhempia! no, laivakuvat syksylt. that's it.

laivast tuliki miälee, et sinnekki pitäs taas kauheel porukal rynnistää täs lähikuukausina..! :> tulis oleen PIKKUSEN siistiä. täytyy hommaa rahaa taas jostai..

uskon, et teitä kiinnostaa helvetisti tää mun elämä, mut taidan silti lopettaa tän kirjotuksen. EI JAKSA. kai mä rupeen ny galtsu-kyyläileen. :P

heipähei vaan vitun miälenkiintone elämä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.