IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

tsuhännysLauantai 23.06.2007 22:41

jussi oli ja meni. santtu oli selvinpäin ja meni känniin. iha jees oli sinänsä, mut aki meinas vaa pilata meiä koko juhannuksen. mä kyä pelastin sen! ;D johdatin eksyneet kansalaiset uuteen ryyppymestaan, koska nikost ei ollu miestä menee nokkosten läpi. :P hoh hoh. hyvin kyä juu meni, mut olin hieman pihal jossai vaihees. antti onneks vei mut si nukkuu. no enhä mä saanu nukuttua, ku pojat kiusas mua. paska eetu laitto mun lonkeroon KARDEMUMMAA! xD mä viksuna tyttönä join sitä si. tai otin kulauksen. voi vittu ku eetu on tyhmä. :DD

tultii äske forssast. oltii jennan,nikon ja eetu kans abc:l ja si käytii kuuman lammil. :> miälenkiintone reissu.

tulis ny se perskuleen jenna jo takas! :'< se lähti himaa, kestää kuulemma korkeintaa tunti. just joo. :D kohta siis laitan jo vähä uudempaa kuvaa tänne. menee hermo näitte vanhoje paskojen kans. poistan kohta kaikki. ;D tai melkei..

mä en oikeesti keksi enää yhtää mitää. vähäks tylsää. onneks mun koko päivän pelasti tiato siitä, et mei mennää ens perjantain sinne mökille! :) jeejeejeejeejeeeeee! muute iha jees, mut mul on kymppi lompakos ja siit menee 6,80e junaan. voi jumalauta. isukki vois lainata vähä rahaa, et selviää mökkireissust. ;)

nooooooh, en jaksa enää kirjotellaa. kattellaa taas myähemmi. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.