IRC-Galleria

np. Akcent - KylieTorstai 29.12.2005 16:00

dodii, kolme päivää ruotsissa ja laival, ihan ok reissu ja siltä reissulta oppi ainakin yhden asian.. EI ENÄÄ KOSKAAN ÄITEN KANSSA MIHINKÄÄN!! taino.. ehkä, ehkä ei mut mieluummin ei.

heti kun päästiin ruotsiin, käytiin hotellissa ja sit yritettiin miettiä millä mennään keskustaan satamasta (hotelli oli siellä) no äiti oli ihan viisaana (siis huom.. viisaana) siinä että mennään bussilla kun se oli ostanut jonku bussilippusysteemin millä pääs kaks aikuista 10 kertaa matkustaan yhteensä. no, me mentiin etsiin bussipysäkkiä, joka oli hotellin vieressä josta pääsi HOTELLISTA. mut ei.. ei se niin mennyt, sanoi äiti ja marssi käytävää pitkin laivalle päin ja ylitti jonku esihistoriallisen rautatien ja ei se sitäkään uskonut että se bussipysäkki oli siellä rautatien toisella puolella eikä sinne päässyt muuta ku kävelemällä takasin päin, mut ei se vieläkään uskonut. no sanoin sit että mennään metrolla ku siin oli asema lähel, no me mentiin sinne vaivalla ja huutamisella. sitten taas kassalla äiti ihan ykkösenä meni ostaan samanlaisen lipun mikä meillä oli jo ("toi lippu käy vaan bussissa, ei metrossa") oli rouvalla miettimistä sit siinä miks muut meni sillä ns. bussilipulla metrolla..

keskustassa meni sen verran hyvin että oltiin siellä Galleriassa varmaan jotain 4 tuntia ja käveltiin sitä edes takasin ku äiti halusi ja jalat ei tykännyt muutenkaan ku oli paskana ja sit se halus vielä mennä täpötäyteen tavarataloon ja sieltä ei päästy ulos kun ei hän muistanut mistä pääsee ulos ja menin itse kiltisti sen perässä siellä ja 20 minuutin etsinnän jälkeen : miten täältä pääsee ulos... ja siinäkään asiassa ei uskota mua.. :S ilkeä äiti todellakin mulla.. ei sen kans enää mihinkään. ja vielä kivempaa kun sen kanssa menee siellä ja se yrittää sönköttää jollain enkku-saksa-ruotsilla jotain eikä kukaan ymmärrä ja kun asiasta sille sanoi niin se suuttu vaan enemmän siitä. myyjät kyttäs silmät suurena (ja ne ei ees osaa lausua kunnolla englantia)

tulomatkalla pääsin muumipeikon halattavaks <3 muumipeikko käyttää axea <3

ja lilli sai superihanan "superdog" paidan missä on viitta <33 x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.