IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.04.2006 13:17

Oli hyvä reissu. Hämeenlinnan Rock Townissa pelkkiä idiootteja, alakerran tuplapasaripäkätys-puolella sai hyvää maitopohjaista mansikkadrinkkiä. Oli goottijätkä, joka istui läskin miespuolisen kaverinsa sylissä ja antoi tämän kopeloida haarojansa. Oli julumetun päissään oleva pitkätukka, joka rojahti selälleen Elisan ja meitsin kintuille. Paskaa, sanon ma! Muuten kyllä loistava mesta, varsin kotoisalta tuntui. Ennen Riihimäelle paluuta pistäydyimme SNÄGÄRILLÄ!

Riihimäki kantoi kortensa kekoon samaan vanhaan tyyliin. Ruisleipää ja suolakurkkuja, rasvattomia rahkoja. Saimme loistavia otoksia, yli puolet pelkkiä naamakuvia eri teemoineen. "JEE SNÄGÄRII! Vittu ku suolakurkut loppu."

Lauantaina piipahdimme Helsingissä. Eikö tuolla saatanan kaupungin pahasessa saa missään rauhaa. Ei löytynyt minkään sortin erittäin miellyttävää kuppilaa, jotta voisi kupposella pistäytyä. No yksi sentään, mutta sekin lähes tupaten täynnä. Löytypä sentään kevättakki, laukku ja vyö.

Menomatkalla Riihimäelle junassa penkkiäni potki päihtynyt mieshenkilö. Keski-ikäinen vetyperoksidikääpä nuoleskeli junasta löytyneen miehen kanssa. Tulomatkalla Ouluun ympärilläni oli kikattelevia ja huutavia teinityttöjä, yksi heistä potki penkkiäni. Joko en halunnut olla ilonpilaaja tai sitten en vain ole tarpeeksi rohkea, kun en noussut ja pyytänyt YSTÄVÄLLISESTI lopettamaan. Tyydyin vain luukuttelemaan mussiikkia ja uppoutumaan Potteriin.

Hienoa olla Oulussa, vaikka olisin ehkäpä halunnut jäädä vielä pitempäänkin. Nukuttaa niin maan perkeleesti ja olen töissä. Vielä 9 vitun kaunista päivää. Kyllä, minä lasken päiviä. Syystäkin.

Lauantai 22. päivä: Marikalle media-poppoon kanssa reub.
Sunnuntai 30.4: Vappu. Reub.
Toukokuun alku: Katin ja Jennin kanssa reub.
16.5: Tukholma-risteilylle Elisan, Lindan ja Sallin kanssa. Reub.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.