IRC-Galleria

nancy_night

nancy_night

The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth

yksi viikonloppu takana taasMaanantai 16.11.2009 23:58

piti viettää perjantai kiltisti vielä kotona toipumassa flunssasta. niin ei sitten kumminkaan käynyt, houkuteltiin baariin, mikä ei ollut kovin vaikeaa, kun olin istunut keskiviikosta asti yksin kotona flunssan kourissa. olin kuitenkin autolla liikenteessä, se olkoon puolustukseni. käytiin entisessä kantapaikassani siskojen kanssa -1. oli ihan hauskaa, vaikka entinen kantikseni ei olekaan enää yhtään minun paikkani syystä, että tunnen olevani sinne liian vanha, vaikka toisinaan menenkin 18-vuotiaasta tyttösestä. asiaan tietysti saattoi vaikuttaa myös se, että olin tosiaan selvinpäin ja hieman tulisilla hiilillä eräästä syystä jonka jätän tässä nyt kuitenkin kertomatta. semi-hauskaa, tosi hauskaa sitten ensi kerralla, jolloin en aio tulla selvinpäin XD. ajoissa kumminkin (ainakin minun mittakaavassani nukkumaan).

sitten lauantai. istuin koneelle ja selvittelin illan aluksi hieman ajatuksiani erään kaverin kanssa internetin ihmeellisessä maailmassa. nämä ajatukset jätin kuitenkin kotiin ja lähdin kohti keskustaa. tähkä heitti loistavan keikan ja oli mukava jutustella keikkaa odotellessa katrin ja matin kanssa. keikan jälkeen suunnistinkin sitten juhlistamaan toisen kaverin synttäreitä tiikerihaihin, jossa en ollut aikasemmin käynytkään. oli erittäin positiivinen yllätys ja hintatasokin oli kohdallaan, suosittelen lämpimästi ja tulen varmasti itsekin paikkaan palaamaan. katri ja matti eivät sinne tulleet, koska katrin exä oli paikalla ja sanoi poistuvansa paikalta jos katri tulee ja näinpä sitten katri suuttui asiasta minulle, joka olin jo omilla synttäreilläni luvannut saapua tämän porukan seuraksi sitten baariin keikan jälkeen, greeeeat. sieltä sitten pitkällisen miettimisen jälkeen yllätys yllätys beboppiin :D. pari siideriä ja tanko. caritan kihlattu yritti pimpata minua jollekin tutulleen, mutta kun meikäläisestä on kyse niin homma on astetta kinkkisempi (tämä on siis porukkaa joka ei ole kuullut sanaakaan t-henkilöstä).

jo tiikerihaissa olin onnistunut yllättämään kaikki saapumalla paikalle housut jalassa, hameen sijasta (vain flunssani takia, älkää pelästykö). kaverin exä jaksoikin sanoa jatkuvasti, että housut pois johon vastasin vain, että en viitsi kun on vaan stringit alla johon sain vastauksen, että sitä suuremmalla syyllä (älkää vittuilko minulle jos ette todella osaa). huomiota sain kuitenkin :). jopa aika yllättävältä taholta sitten vielä loppuillan aikana, tämä taho oli tosin koko illan luonut minuun katseitaan, joten aivan täytenä yllätyksenä tämän lähestyminen ei tullut...

yllättäen en kerinnyt aikaisempaan bussiin, joka on minun tapauksessani se joka lähtee keskustorilta klo 3.30 tai jotain...kävin sitten tämän yllättävän tahon kanssa jonottamassa subin (lihapulla sellaisen, joka on nyt meitsin uusi suosikki) ja kyllä, kyllähän se mies yritti, mutta meitsi kieltäytyi kunniasta herra tn huomioon ottaen ja se oli taas myöskin niitä tapauksia, joissa olisin voinut pilata välit seksillä tämän miehen kanssa, törmäämme silloin tällöin yhteisten ystävien vuoksi ja olisihan se ollut kiusallista kohdata tämä mies seuraavan kerran... siitä sitten yksin vanhempien luo nukkumaan (koska herra t oli poissa kaupungista :( ) ja koira kainaloon, sinne siis siksi, että myös ferrari oli siellä, enkä halunnut toistaa viime viikonlopun bussiajelua.

yhteenvetona: oikein mukava viikonloppu, seuraavia odotellessa :D luvassa pikkujouluja, tyttöjenilta, synttäreitä ja tietysti uusivuosi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.