IRC-Galleria

"ANSKU,HOUSUT YLÖS AUTO TULEE!!!"Sunnuntai 18.03.2007 17:30

la.nojoo vittu omg. ridasin ponin. oli agilitykisat. SITTE ILLEMMAL jonska soitti ja sano et se tulee kaverin kaa tallille, lopuks se sano puhelimes et "kaiva kortsu esii". REPSSSSS.
nonii sitte niitten kaa jtn paskaa seliteltii ja päätettii lähtee samaa matkaa keminmaaha ;D niil oli pyörät. no, ootettiin sit niit ja lähettii kävelee pentin tallille. hanna makso jonskalle 2€ jostai vitun pyörän kyysäämisest :D kova hinta joo,ihme ku ei halunnu maksuu luonnos. no sit mä sain kyysää pikku-nicoo. jes. jossai vaihees sit äiti soitteli kauheena et se tulee hakee mut ehämmä halunnu lähtee xDD jäin sit hannan kaa kävelee vanhalle tallille. ja ku äiti soitti ni sit ne vitun homot alko huutelee "ANSKU,HOUSUT YLÖS,AUTO TULEE!!".huhhhh,ei äiti kuullu ku huusin päälle :D sit ne vitun apina homot karkas jonnekki ja tultii vanhalle tallilel ni tiia ja sanna suuttu sit mun takii hannalle ku mul ei ollu enää kyytii kotii :( sorg<3 njoo. ei meil sit ollu hannan kaa yö paikkaa..soittelin sit sille homo nicolle et se on sen vika et joudutaa nukkuu kadul :D sit lähettii kävelee pitkin keminmaata ja neki tuli pyöril, käytii savotal mut kukaa ei USKALTANU(?) mennä sisää.sit ne homot lähti laurilaa syömää pizzaa ja me mentii vanhalle tallille. sit jossai vaihees ne homot tuli sit sinne ja hillu siel vähä aikaa ja sit joona anto teijalle puhelimen ku ne oli jo lähteny :oo kauheettaaaaaaa :D se joutu sit roudaa meijät miralle yöks. jesjes xDD upee ilta/yö. jeejeejeeeeeeeeeeeeeeeee,käveltii varmaa about 10km!!!

su. miral oli hienoo :D ne vei meijät aamul tallille. siel sit siivosin karsinan, agilitykisat oli menos. kävin ridaa ponin. meni hienosti<3 sit lähin tuulan ja hkn kyydil :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.