IRC-Galleria

Perjantai: Kiia, Nanne, Heli, Tiia kävelee koulusta kotiin, matkalla on monia asioita joille he nauravat. Perillä he syövät ja kuuntelevat musaa. Sitten he lähtevät Heiniä vastaan, koska Heini oli tetissä ja se pääsi vasta 15.00. Jäimme hillumaan kylälle hetkeksi ja otimme hiukan kuviakin. Tulimme taas Nannelle ja otimme reput mukaan, jotta saisimme illan juomat kylältä tänne xD Noh sitten oltiin taas täällä meillä Nannella juomassa, kunnes päätimme soitaa poikia kylään. Perttu, Tuukka, Henri ja Jarno tulivat tänne. Kivaa oli teidänkin tulonne jälkeen =)=) <3 Illalla ku vikat jätkät lähti kotio n. 23-24 aikaan me päätettiin mennä toista kertaa jo saunaan. Kun me tultiin saunasta me katottiin yks leffa ja juotiin vikat juomat ja sit me mentiin z Z z ..

Lauantai: Me herättiin, tai siis Tiia herätti meijät. Sit syötiin aamupala, meikattiin, puettiin, harjattiin hampaat ja kammattiin hiukset. Lähettiin sitte siinä 10-11 aikaan kylälle. Oli kylmä ja tylsää ja mentiin s-markettiin istumaan, siinä s-marketin etupihalla oli kukkakauppias jonka persvako vilkku sinne sisälle ja sitä naurettiin. Sit tuli Henri ja Jarno ja lähettiin puistoon (en osaa kirjottaa vittu Beiton miten vittu kirjotetaankaan sinne kummiski) Sit Tuukka ja Perttu tuli sinne ja me lähettiin kaupan kautta meille. Meillä kaikki jätkät vaan riehu ja sotki. Sit ne lähti himaan ja Kiia ja Heliki lähti himaan. Me Tiia, Nanne ja Heini mentiin saunaan ja sielt ku tultiin tälläydyttiin eli laitettiin ittemme kuntoon. Lähettiin siinä 19.20 kylälle koska meillä oli treffit Helin kanssa 19.30 sairaalanmäen alla. Mentiin siitä sit nelistään kylälle. Soitettiin Henrille ja Jarnolle et mis ne on ja ne oli softaamas samaisessa puistossa^^ mentiin sinne sit kattoo. Perttu ja Tuukka tuli siihen Stiinan kyydil ja lähettiin niitten kaa torille riehuun. Nähtiin Jonna ja Hanna. No illalla joskus 22.00 Henri ja Jarnoki tuli softaamast sinne torille. Oltiin siinä vielä joku 40min ja sit tultiin meille ja katottii leffa ja mentiin taas saunaan ja sitten taas z Z z Z z Z..

Sunnuntai: Tiia heräsi, Nanne heräsi ja sit me juteltiin ja Heini veti sikeitä. Sit ku Heini heräs (klo. n. 10.20) me mentiin syömään ja sit jutletiin ja sit ne lähti himaan (klo. n. 12.00) KIVAA OLI VIIKONLOPPUNA TEITÄ JA VIIKONLOPPUA EN UNOHDA!!!

Teemu puuttui vaan, olisi ollut kivempaa jos se ois ollu.. toivottavasti nään sen tänään <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.