IRC-Galleria

Heräsi jälleen ajatuksia tästä aiheesta. Jos rasistiset ja ennakkoluuloiset ihmiset syrjivät ja haukkuvat maahanmuuttajia ja jos skinit halveksivat ulkomaalaisia, homoja ja kenties kehitysvammaisiakin, onko siitä enää pitkä matka siihen, että samoin kohdellaan myös ylipainoisia tai vanhoja ihmisiä...ja siitäe ttä aletaan syrjiä kaikkia muita kuin "uljaita arjalaisia"

Olisiko esimerkiksi skinien tavoitteena, että tulevaisuuden ihanteellisessa Suomessa, ei olisi muita kuin vaaleaihoisia, huippukuntoisia nuoria miehiä, ja heidän aatteelleen ja ylivoimalleen alistuneita naisia, jotka toimisvat lähinnä synytyskoneina ja kasvattajina uuden sukupolven arjalaisille?

Jos aletaan pitää ulkomaalaisia, tai kehitysmaiden ihmisiä, tummaihoisia ja muita, huonompina ja tyhmempinä (joita he eivät todellakaan ole, vaan ovat samanlaisia ihmisiä kuin vaaleaihoisetkin, heillä on vain erilainen kulttuuri), niin kuinka pitkään menee siihen, että ihmisiä, jotka eivät ole aivan täydellisiä ennakkoluuloisen ja ahtaan yhteiskunnan tai ennakkoluuloisten silmissä, aletaan syrjiä. Kuinka pitkä matka on siihen, että esimerkiksi ylipainoisia aletaan hakata ja vainota siinä missä vähemmistöjä.

Joka tapauksessa mielipiteeni on edelleenkin se sama vanha: Kaikki ovat tasa-arvoisia katsoamatta ihonväriä, seksualisuutta tai uskontoa.

Kaikki me olemme vain ihmisiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.