IRC-Galleria

shit talkMaanantai 16.03.2009 15:24

Erehdyin menemään kirpputorille katselemaan, se kun on semmonen kirppari, josta ei yleensä löydy mitää kivaa, ja jos löytyy niin se on sen kokoista kivaa, ettei mahdu miun päälle. Mutta tällä kertaa tietenkin löysin jotain, vaikka olin luvannu itselleni etten osta mitää ylimäärästä enää tässä kuussa. No joo, löysin kivan ruskean jakun, josta tulee miun kevättakki :D se makso 7 euroa siellä, joten ei paha hinta, koska uutena tuommoset maksaa paljon paljon enemmän. :P Joten oon oikeestaan aika tyytyväinen itse ostokseen, mutta en siihen että ostin sen. Eikö kuulostakin oudolta. Ja sit se mahtuu miulle ja istuukin ihan hyvin päälle, mutta näyttäs kuitenkin hieman paremmalta, jos olisin ihan vaan muutaman kilon laihempi...:/ mutta mahtuu kuitenkin eikä näytä makkarankuorelta miun päällä vaan ihan hyvältä ja ok:lta. Siltikin se antaa jotain tavoitetta laihduttamiseen... Jos laihdun jakku näyttää himpun verran paremmalta päälläni.

Elämän monimutkaisuutta, mietin jakkuostostani monelta kannalta, kun olisi tärkeämpääkin mietittävää, kuten esimerkiksi kesätöiden etsiminen, seminaari II ynnä muut opiskelujutut. Puhumattakaan yleisluonnollisista asioista, joita olisi hyvä joskus miettiä.

ÄÄH! Oon alkanu miettimään, että oonkohan mie loppujen lopuks aika pinnallinen ihminen, vaikka en siltä aina päällepäin näytäkään? Ajattelen vaan vaatteita, laihduttamista ja sitä minkä värisiks värjäisin hiukseni. En pohdi koskaan mitään kovin syvällistä, ja mietin vaan miten miun vaatttet kuvastaa miun luonnetta.

Ääh, pitäs saada jotain luovaa toimintaa tähän elämään, niin ei tulis vapaa-ajalla täytettyä ajatuksia kaiken maailman turhuuksilla. Vois miettiä tätä typerää lamaa, kauneusihanteita, jossa arvostetaan sitä, että kylkiluut näkyy, rasisimia ja sitä miten tyhmää se on ja monta monta muuta asiaa, jotka liittyy koko maailman hyvinvointiin. No ehkä hyvä näin, etten ainakaan kirjottele moisista asioista...filosofointi ei oo miun juttu,en oo tarpeeksi fiksu sellaseen :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.