IRC-Galleria

viimosia viijään!Sunnuntai 29.04.2007 13:40

Tänään olisi yritettävä lukea. Suunnitelmana olis et mie lukisin pari lukua Tampereen kirjaa ja sitten pikkujättiläisestä antiikin ajan. Mutta katsoo nyt onnistuuko.
Pitäisi myös koota kaikki vuoden aikana tehdyt tiivistelmät yhteen...
Kai minä nyt saan edes jotain aikaseksi:D
Pitää katsoa kuitenkin fullmethal alchemist ensin, ennen kuin teen mitään.. tosin ennen sitä kerkeäisn tehä varmaa jotain järkevääkin mut nyt ainakin oon netissä taas.

Eilinen twin peaks oli muuten aivan huippu :) Ihana jakso.... Salaisten kansioiden Mulderin näyttelijä (David <en muista sukunimee>) oli pukeutuneena naiseksi :D Transuja tuetaan :P

No joo, nyt olisi ihan aikuisten oikeesti keskityttävä lukemiseen. Eilen oli keskittymiskyky aika nollassa... miksköhän ? (:D)
Huomenna varmaan kokoonnumme taas tekemään tiivistelmää Tampereen pääsykoekirjasta. Toivottavasti myö kerettäs käymmään se koko kirja läpi, ku miulla ei oo sit aikaa yksinään ruveta vääntämmään tiivistelmiä.
Harmittaa, kun ei oikein tiedä, mitä siihen Joensuun kokeeseen kannattaisi lukea! Mutta kai mie nyt pikkujättiläistä kahlailen läpi, ja luen tiivistelmiä + sen Kallioisen kirjan Suomen keskiajasta. Ja olen miettinyt jos lukisin sen lukion oppikirjan, mikä oli suomen historiasta, jahka kotiin pääsen :D Sen varmaan pysytn lukemaan suht lyhyessä ajassa :)
Pitää vaan yrittää. Pakko päästä kouluun!

* * * *
Angst is back!
I have nothing more to say!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.