IRC-Galleria

Jeh, tänä vappuna on tarkoitus vain opiskella :P
Ensi vappuna sitten hirmuinen party, party :D Etenkin, jos olen saanut opiskelupikan siihen mennessä :D

Eilen oli taas angsti-fiiliksiä yöllä, jotka kävin sitten purkamassa livejournaliin :)
Aivan, mie oon friikki, ku kirjotan päiväkirjaa kahteen paikkaan. Minkäs sille voin, tykkään vaan kirjottaa. Se auttaa minuu selviimään kökkö-elämästäni. Kirjoittamisella kun sanotaan olevan terapisoivaa vaikutusta.
Ihan sopiva harrastus siis hullulle :P
Päiväkirjat on kivoja. Pitäis viel kirjottaa sitä miun old school päiväkirjaa. Sinne vois skriivata kaikkein syvimmät tuntonsa :D
Vaikka oon mie sinne livejournaliin kirjottanut niitäkin :D
Kun mitä väliä, tuskin ketään miun elämä niin kiinnostaa,että ihan intona kävisi niitä juttui lukemassa :)
Hyvin on tylsä elämä miulla!

Tänäänkin on tarkotus kahentoista maissa Tumpun ja Kaken kaa käydä läpi Tampereen pääsykoekirjaa..ainakin kappale III varmaan IV myös, en tiiä..
Riippuu miten kukakin jaksaa.

Twin peaks oli muuten eilen taas ihan huippu, ei luoja, miten härö ohjelma. useimmiten sen vaan naurattaa. Vaikka onhan se muutenkin hyvä. Ja sillon kun oli niitä Bob-kohtia, ne oli välil aika pelottavii.
Mut mikään ei vedä vertoja pelottavuudessa Silent Hill- peleille, etenkin jos ite pelaa. Kerran kirkaisin aika taidokkaasti pelastessani, kun yhtäkkiä out of nowhere ilmesty haamu kimppuun. (onneks sillon ei ollu paljon ketään opistolla!:D)

Joutseno on muuten pimeään, öiseen aikaan hyvin Silent Hill - tunnelmainen. Se oli yksi niistä asioista, johon kiinnitin huomiota perjantaina. Onneksi en joutunut kävelemään yksin opistolle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.