IRC-Galleria

nass-

nass-

..tavallaan jokainen on surullinen..

Blogi

- Vanhemmat »

ViikoloppujaPerjantai 30.09.2005 14:01

..Ruotsin kokeen kävin tekemässä. YO-vihkon sain tehtyä kahdessa tunnissa, jeps, ei tainnut olla ihan huolellisinta tekoa se homma sitten. Mutta eipä haittaa menoa, kunhan läpi pääsen niin kaikki on hyvin.

Viikonloppu, hienoa. Huomenna on Kerhon peli ja sen jälkeen pitäisi lähteä Tampereen suuntaan iltaa viettämään. Sunnuntaina sitten taas pitäisi jatkaa matkaa Kiikoisiin näyttelyihin ja illalla palailla takaisin, saa nähdä mitä siitäkin tulee..

Aurinko paistaaTorstai 29.09.2005 19:06

..ja tämän jakson koulupäivät alkavat olla ohi. Enää koeviikko edessä. Tiedän, että ruotsia pitäisi lukea juuri tälläkin hetkellä, mutta ei pahemmin kiinnosta.

Joten leivon sitten pasteijoita sekä sämpylöitä, eilinen täytekakkukin houkuttelee. Argh, tätä menoa vain lihoan, ei hyvä.

Tekisi mieli siivotakin ja lähteä ottamaan kuvia ja ja ja. Jooh, tuttua touhua, kun koeviikko lähestyy niin kaikki muu houkuttelee paitsi lukeminen. Onneksi koeviikkoja on enää ihan muutama jäljellä, sitten alkaa olla tämän tytön lukiourakin loppu :)

Kuulun testiryhmään 1 & 2, hmmh. Jos tämä on kakkosten heiniä niin mitäköhän ykkösille on olemassa vai onkohan se vain joku läppä. Mietityttää pientä ihmistä kovastikin..

IkäväKeskiviikko 28.09.2005 21:54

On kova ikävä ja ahdistaa sekä syksy masentaa. Reaalin tulokset oli suuri pettymys, olen niin kovin pettynyt itseeni sekä omiin vastauksiini.

Tuntuu ettei mikään nyt huvittaisi. Tylsää.

Ahdistusta Maanantai 26.09.2005 13:35

Reaalin tuloksien odottelu ahdistaa. Kun ei tiedä tuleeko sieltä hylätty vaiko jotain ihan mukavaakin, ainakin yksi tehtävä on kyllä jo nollilla. E hyvä :(

Tuntuu ettei olisi mitään kivaa tiedossa, kaverit on kadonneet opiskelujen myötä ja kiire painaa päälle.
- Vanhemmat »