IRC-Galleria

nass-

nass-

..tavallaan jokainen on surullinen..

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 13.10.2005 00:09

Sunnuntaina laivalle :) Menkööt vaikka sen kunniaksi ettei tarvitse enää yhtäkään pakollista kurssia kärsiä, kaikki on selvitetty kunnialla läpi, jei :D


Tänään oli töissä oikein kivaa, oli lyhyt promokeikka kansainvälisin menoin. Ohjailin kivoja pelejä ja kaikkea muuta, tuota voisi tehdä useamminkin :)


Huomiseksi Forssaan töihin, saattanee olla hauska reissu.

ihmettelyä ja kummasteluaMaanantai 10.10.2005 12:38

Koulu alkaa vasta puoli yksi, en tiedä mitä siihen asti tekisi kun kaikki mahdollinen on tehty ja untakaan ei enää saa.

Eläinlääkäri kävi eilen, epäili kaviopaisetta. Nyt kengät pois hevoselta mahd. pian ja pohja auki, toivottavasti vika on siinä niin menee nopeasti ohikin sitten. Johan se hevonen oli puoli vuotta täysin terveenä :/

Ihanaa maanantaita..Tiistai 04.10.2005 00:23

Tänään alkoi kiva koulutus, pian pääsen pätevöitymään työhön. Hienoa.

On kyllä kädet ihan puhki kun eilen veti kunnon treenit ja tänään harjoitteli erilaisia tarjoiluja. Noh, kokemusta kokemusta :)

väsymystä pukkaaSunnuntai 02.10.2005 19:58

Näyttelypäivä oli varsin kiva. Poni sai voiton omasta paristaan ja oli rotunsa kakkonen (hävisi sille jo voittamalleen ?wtf?) ja sitten myös oli näyttelyn neljäs. Ihan kivaa, hevonen otti tappion paristaan mutta esiintyi ihmeen nätisti ollakseen toista kertaa näyttelyissä.


Eilen oli Kerhon peli, menivät häviämään rankkareissa, hmph. Onneksi kuitenkin oma osuus meni hyvin, tanssit pysyi aika hyvin kansassa ja pyramiidi nousi ihan nätisti. Kyllä tää tästä taas.


Kohta valmentamaan junnuja ja perään omat harkat, liikuntaa liikuntaa..

irtiottoPerjantai 30.09.2005 23:44

Kävin tallilla ottamassa hiukan etäisyyttä tästä arjesta, teki niin hyvää kuin olla ja voi. En edes viitsinyt ratsastella tosissani, kunhan hiukan väänneltiin käynnissä ja ravissa. Siinä oli kyllä jotain nautinnollista, etenkin kun sai putsata ja puunata hevosta ilman pienintäkään ajatusta.


Pitäisi kai jossain välissä änkeytyä valmennuksiinkin taas, jos vaikka saisi tuloksia aikaan..

ViikoloppujaPerjantai 30.09.2005 14:01

..Ruotsin kokeen kävin tekemässä. YO-vihkon sain tehtyä kahdessa tunnissa, jeps, ei tainnut olla ihan huolellisinta tekoa se homma sitten. Mutta eipä haittaa menoa, kunhan läpi pääsen niin kaikki on hyvin.

Viikonloppu, hienoa. Huomenna on Kerhon peli ja sen jälkeen pitäisi lähteä Tampereen suuntaan iltaa viettämään. Sunnuntaina sitten taas pitäisi jatkaa matkaa Kiikoisiin näyttelyihin ja illalla palailla takaisin, saa nähdä mitä siitäkin tulee..

Aurinko paistaaTorstai 29.09.2005 19:06

..ja tämän jakson koulupäivät alkavat olla ohi. Enää koeviikko edessä. Tiedän, että ruotsia pitäisi lukea juuri tälläkin hetkellä, mutta ei pahemmin kiinnosta.

Joten leivon sitten pasteijoita sekä sämpylöitä, eilinen täytekakkukin houkuttelee. Argh, tätä menoa vain lihoan, ei hyvä.

Tekisi mieli siivotakin ja lähteä ottamaan kuvia ja ja ja. Jooh, tuttua touhua, kun koeviikko lähestyy niin kaikki muu houkuttelee paitsi lukeminen. Onneksi koeviikkoja on enää ihan muutama jäljellä, sitten alkaa olla tämän tytön lukiourakin loppu :)

Kuulun testiryhmään 1 & 2, hmmh. Jos tämä on kakkosten heiniä niin mitäköhän ykkösille on olemassa vai onkohan se vain joku läppä. Mietityttää pientä ihmistä kovastikin..

IkäväKeskiviikko 28.09.2005 21:54

On kova ikävä ja ahdistaa sekä syksy masentaa. Reaalin tulokset oli suuri pettymys, olen niin kovin pettynyt itseeni sekä omiin vastauksiini.

Tuntuu ettei mikään nyt huvittaisi. Tylsää.

Ahdistusta Maanantai 26.09.2005 13:35

Reaalin tuloksien odottelu ahdistaa. Kun ei tiedä tuleeko sieltä hylätty vaiko jotain ihan mukavaakin, ainakin yksi tehtävä on kyllä jo nollilla. E hyvä :(

Tuntuu ettei olisi mitään kivaa tiedossa, kaverit on kadonneet opiskelujen myötä ja kiire painaa päälle.
- Vanhemmat »