IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jag vet hur det känns att inte göra mål på ett tag. Får man bara göra ett, så brukar allt kännas mycket lättare när man vaknar nästa morgon.
= minä tiedän sen miltä tuntuu se ettei pysty tekemään maalia pitkään aikaan. kun saa tehtyä yhden, sen jälkeen kaikki tuntuu helpommalta kun herää seuraavana aamuna.

Returen kom rakt ut till mig. När pucken gick i mål visste jag inte vad jag skulle göra. Jag ville bara skrika rakt ut, ler Tuppurainen.
= paluukiekko tuli suoraan minulle. Kun kiekko meni maaliin en tiennyt mitä tehdä. halusin vain huutaa, hymyilee tuppurainen.

I den tredje perioden fanns Tuppurainen ständigt på isen. Åkte skridskor, tacklade och oroade framför mål.
= kolmannessa erässä tuppurainen oli jatkuvasti jäällä. luisteli, taklasi ja häiritsi maalin edustalla.

Trots att man inte gör mål, så gäller det att fortsätta jobba. Ibland går det enkelt och ibland tar det lite tid att komma in i spelsystemet i en ny klubb. Tränaren gav mig stort förtroende idag och jag fick mycket speltid
= vaikka ei tee maalia, täytyy silti jatkaa työntekoa. joskus se on helppoa ja joskus se vie vähän enemmän aikaa sisäistää uusi pelityyli uudessa seurassa. valmentaja antoi minulle luottamustaan ja sain paljon peliaikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.