IRC-Galleria

nay

nay

I still have a cunning plan..

Blogi

- Vanhemmat »

The day after..Sunnuntai 30.10.2005 22:37

Kannatta sekoittaa puolukkasnapsi-mehu-jämiin 2dl leijonaviinaa. Siitä tulee kiva olo. Oli kyllä mukava ilta ja pääsin nettiradioonkin kertomaan seksuaalisista mieltymyksistäni ja kommentoimaan erinäisiä asioita.. Sitten tein ruokaa (voileipiä) poijkaystävälleni kuten kunnon naisen tai tytön tai olennon kuuluukin. Tuli hyvä mieli.

Tänään olen nukkunut melkeen koko päivän. Harvoin on tullut krapula, mutta viimeaikoina huolestuttavan lisääntyvässä määrin.. Kertookohan se jotain minusta ja/tai kaupungista jossa elän..

karonkkaa, tuplasynttäreitä, känniä..Sunnuntai 30.10.2005 02:50

Syö miestä/naista että tippuu Nintendon Dick (Duck) Huntingissa ykkösestä kolmoseksi.. Varsinkin kun on juonut pullollisen Puolukka-snapsia... yhyy. En itke. I'll take it like a man I am.
Ilta jatkukoon..

ankeetaKeskiviikko 26.10.2005 15:12

ankea aamu.. oon jo hereillä vaikka oon alkuviikon nukkunu aina johonkin kahteen saakka. pitäis asioita hoidella mut ahistaa toi lumisade ja kolkko olo sisällä. yöllä tuli valvottua neljään saakka.. levotonta oli, mut sainpa Etuvetoisen Älykköancan valmiiksi. kuvaa ei ole muokattu. vois kyllä vielä vähän modata sitä..

jatkan ankeutumista. helvetin Ankeuttajat. lisääntyvät Virroilla.

..siin on helvetisti järkeä, et on kokoajan ikävä...

No jopas...Tiistai 25.10.2005 20:40

Päeväkirja ihan!
Jaa-a.. Enpä ala kuitenkaan avautumaan Virrat State of Mindistä.
IhqPihqua.
- Vanhemmat »