IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 05:12

tuulian kanssa pistettiin reilukerho taas kerran pystyyn ja listattiin piirteitä joista tunnistaa tyhmän ihmisen galleriassa:

1. seurustelevilla pareilla yhteensopivat nickit (idaripisteet: 10p.)
2. kihlat 6kk seurustelun aloittamisen jälkeen (idaripisteet: 6p.) erikoispisteet jos kihlat 4kk tai vähemmän seurustelun aloittamisesta (idaripisteet tällöin: 9p.)
3. yleensäkin teinikihlat (idaripisteet: 10p.)
4. ihkupoksihehkutus (=yksityiskohtaiset päivämäärät kaiken maailman kissanristiäisistä, "yhdessä JO VITUN HUIMAT 5 PÄIVÄÄ"-laskurit yms. turha paska) (idaripisteet: 5p.)
5. tatuoida kumppanin nimi (idaripisteet: 5p.) erikoispisteet jos sen tekee alle vuoden seurustelun jälkeen (idaripisteet: 8p.)
6. rakkauden julistaminen (esim kuvateksteissä) kuukauden seurustelun jälkeen "OOT VAAN MUN ENKÄ VAIHTAIS SUA KOSKAAN, OLLAANHEN ME SEURUSTELTU JO 2 VITUN VIIKKOO!<33333" (idaripisteet: 10p.)
7. kavereden nimet listattuna ihkuboksiin sydänrivistöjen kera ja loppuun teksti "EI JÄRKÄS, SANOKAA JOS HALUUTTE BOKSIIN!<3457" (idaripisteet: 5p.)
8. typerät kliseiset biisien sanat kuvatekstinä (esim. aerosmith - i don't wanna miss a thing) (idaripisteet: 3p.)
9. oma "<3" -kansio tyttö-/poikaystävästä (jossa ehkä jopa enemmän kuvia kuin itsestä) (idaripisteet: 5p.)
10. turhat ja typerät JA HUONOT kuvat esim siitä siten jännä oli kun joku saatanan talitintti istahti meidän postilaatikon päälle, ketään ei oikeasti kiinnosta. (idaripisteet: 4p.)
11. kuva omasta pelihahmosta esim. wowissa (idaripisteet: 6p.) ...koska ketään ei edelleenkään kiinnosta
12. kuva esim omasta kenkä-/tekokynsivarastosta ... eeeeiii kiinnostaaaa ... (idaripisteet: 4p.)
13. rumat modit (idaripisteet: 5p.)
14. gallupien täyttäminen omasta MUSSUKASTA (idaripisteet: 4p.)
15. kommenttipalsta täynnä tyttö-/poikaystävän "rakas puspus grr mau oot ihana tänää nähää aah<3" -kommentteja ilman tietoakaan oikeasta älyllisestä keskustelusta (idaripisteet: 10p.)
16. galleriapäiväkirja-avautuminen ja tilitys henk.koht. asioista (idaripisteet: 5p.)
17. tyttö-/poikaystävän numeron kohdalla kännykässä nimenä esim "KULTSI" "MUSSUKKA" "RAKAS" tai muu vastaava, varmasti sillä ihmisellä kenen kanssa seurustelet on nimikin... sydän nimen perässä on ihan okei kuten: "MATTI<3" "LIISA<3" (idaripisteet: 4p.)
18. ärsyttävät teennäiset massayhteisöt kuten "hymyile eikä kukaan huomaa..." (poisluettuna munakoisoversio) tai esim sarjassamme "minä ja muut": "riehun" "nauran" "ruikutan" "olen idiootti" -yhteisöt (kaikki tietävät tämän jo...) (idaripisteet: 3p.)
19. "TAIDE" -kansiot varustettuna kuvilla tyyliin: "hih otin macrolla vitun mahtavan kuvan mehiläisestä ja tarkennus on silti päin vittua" (idaripisteet: 5p.)
20. ihkusälät, koska ne on turhia rumia ja ärsyttäviä (idaripisteet: 3p.)
21. kuvaan lisätty koko kuvan kokoinen huomiolinkki joka on omistettu jollekin MUSSUKKAKAVERILLE ja jota napsauttamalla siirtyy sitten sen MUSSUKKAKAVERIN kuviin, ne on typeryyden huippu ja ärsyttää niin perkeleesti (idaripisteet: 5p.)
22. kuvassa lukee jollain rumalla fontilla paintilla kirjoitettuna jotain todella naurettavaa (idaripisteet: 3p.) erikoispisteet jos teksti on myös täysin kuvan ideaan sopimaton (idaripisteet tällöin 6p.)
23. tyhmät nickit kuten ^^-YourChokolateAngel_98-^^, tarviiko sitä sen enempää selitellä? tyhmästä nickistä (idaripisteet: 5p.) erikoispisteet teinimerkeistä (idaripisteet tällöin: 7p.)

(jos sait yhdenkään pisteen, olet tyhmä ihminen)

JA ERIKOISPISTEITÄ SAA SE SANKARI JOKA VETÄÄ TÄSTÄ TOSISSAAN HERNEEN NENÄÄN :--DDDDDdd
(idaripisteet tällöin: loputtomat)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.