IRC-Galleria

Eräs ympyrä on sulkeutunutSunnuntai 24.02.2008 14:02

10v siihen meni... kun näin 22pistepirkon uudestaan livenä... on se hienoa huomata että jotku asiat tässä maailmassa ei vaan muutu. Helwetin hieno keikka vaikka olo olikin hieman ulkopuolinen. :D

Muutenki eilis ilta oli hauska kaikin puolin kunnes vastaan tuli ehkä suurin kusipää ikinä... pummi röökii ja kun ei ole ni rupes aukoo päätä. kovasti uhkasi vetää turpaan ja pyöri siinä nyrkit pystyssä metrin päässä... Itse tein sitten sellasen asian mitä en ole kertaakaan helsinkin yössä tehny (kiitos Sarin ja Teijan) Kävelin pois tappelusta.... :O No, ne ketkä on nähnyt ku tämä ruho napsahtaa ni tietää että se oli ehkä oikea ratkaisu... Vieläkin vaan veri käy kuumana tollasen kusipään takia.

JOS SINÄ VITUN LIPPATUKKANEN MULKKU SATUT NÄKEMÄÄN TÄMÄN!!!! ENS KERRALLA MINULLA EI EHKÄ OLEKAAN KAHTA MORAALISTA SELKÄRANKAA MUKANA... SILLON SE SINUN URPON NÄKÖNEN NAAMASI TEKEE TUTTAVUUTTA ASFALTIN KANSSA JOSTA SE SITTEN KOKO SINUN RUIPELUN RUUMISI KANSSA TEKEE LÄHENPÄÄ TUTTAVUUTTA NÄYTEIKKUNAN KANSSA... LET THIS BE THE FIRSTH DAY OF YOUR NEW LIFE.... LAST NIGHT YOU WHERE THE LUCKY ONE!!!!! FUCKINGCOCKSUCKINGFAGGOT!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.