IRC-Galleria

neesha

neesha

"mä rakastan ja uskon mun unelmiin"

Selaa blogimerkintöjä

pakko kokeilla...Keskiviikko 13.09.2006 16:46

tää juttu piti googllest hakea omal nimel esim "niina on" ja ottaa vaik ny 10 ekaa juttua...
ni saa tietää "itsestään" jotai uutta.

1. Niina on omien sanojensa mukaan puhelias, huumorintajuinen ja avoin. ... Niina on perustanut humoristisen VPK:n eli Vanhojen piikojen kerhon. ...

2. Silverstonen Grid Girl -tehtävien lisäksi Niina on mukana ... Niina on edustava ja iloinen, ja hänellä on juuri oikeanlainen asenne osallistua.

3. Niina on ollut väliaikaisissa töissä monessa paikassa. ... Niina on pyrkinyt omalla positiivisella asenteellaan hälventämään ennakkoluuloja.

4.Yhdessä seurojen, yhdistysten ja yhteisöjen kanssa Niina on kehittänyt kaksi ... Ulkomaista kokemusta Niina on saanut opiskeluajastaan Madridissa

5. Yllätysvieras Niina on tullut paikalle lääkärilaukkuineen ja tunnelma kireä. ... Niina on vedättänyt, Niina on varannut heille muutaman päivän Lapin hiihto matkan.

6.Luontoa rakastava ja urheilullinen Niina on elänyt vanhempiensa ... Niina on analyyttinen ja rauhallinen, lääkärinä varmasti oikealle alalle suuntautunut

7. Niina on kiertänyt viiden ajan kisoja Keski-Eurooppaa ja Amerikan Coloradoa myöten. Ensin vanhemmat Paula ja Jouko olivat mukana matkoilla.

8.Kaikkien ystävä Niina on kuitenkin kroonisesti terapian tarpeessa, mutta osaa hän sitä itsekin ... Niina on kiltti ja joskus vähän rauhallinenkin.

9.Niina on musta toyvillakoira: Sarahill Nina Ricci, syntynyt 17.2.2000. Isä: Southampton Dartagnan Bazaar, FIN MVA, DK MVA, N MVA, S MVA; Emä: Canmoy's Oh La

10. Taisi olla tangoprinsessa On sullakin maku. Lihava pullukkahan Niina on. Tässä lista Koriseva, Ranto, Varjus ja Laura. Hyvin sanottu! Hyvin sanottu!


lihava pullukka!!! :D ja oonki toy-villakoira wuf!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.