IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Njää..Sunnuntai 08.04.2007 18:19

Enää huominen lomaa. En haluu! Vaikka pitkähän tuo loma oli, mut se meni kyllä ohi ihan hujauksessa <totinen> Ja meillä on het se ankara täytekakkuhomma tehtävänä sinne äitienpäiväjuttuun. Joo no eiköhän siitäki selvitä. Toivottavasti saan olla tiskissä. Meillä on mukava lukujärjestyski. Maanantaina 12:00-15:30 leipomokemiaa(eli tietää sitä et maanantaisin saa nukkua pitkään! &lt;vink&gt;), kolme seuraavaa päivää tavallisia leipomopäiviä ja perjantai vapaa. Se on ihan kiva juttu se &lt;hymy&gt; Pääsiäisenä täällä mun kotona ei käyny yhtään trullia. On kyllä kieltämättä aika metsässä tää koko paikka. Enkä paa pahakseni. Ei tänne sitten kukaan muukaan niin helpsoti eksy ellei erikseen mainihte &lt;virne&gt; Sitä paitti en tykkää trulleista(varastavat karkit!). Lapsena trullaaminen oli kivaa ku sai niin paljon karkkia. Ja kerran matkaan eksyi jugurttipurnukkakin. Tais olla hedelmänmakusta.. muistaakseni. Sillä naisel ei ollu vissiin enää karkkia, mut kiva ku avas oven sentään :'D Joo, kaikkee sitä muistelee.
Ärsyttää ku piti luntaki sataa vielä. Pitäis kesänki tulla sieltä pikkuhiljaa! No.. Kyl ne kai pian sulaa pois. Tosin mun synttäreillä(8-vuotis) satoi lunta het reilu kerros. Se oli aika jännä. Oli sentään toukokuun puoliväli. Siitä tuliki mieleen et sitä on jo kohta vanha.. Täysikänen &lt;hymy&gt; Kohta sitä on jo vanha tummu ja puol jalkaa haudassa.

Hieman on tylsää. En ymmärrä mitä järkeä tähän päiväkirjaan on kirjotella, mut kivaahan tää on &lt;hymy&gt; paremman puutteessa. Jospa lopetan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.