IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Moh.Maanantai 08.10.2007 14:24

Tässä etäpäivää vietän ja etätehtävät mitkä koulusta saatiin.. on tehtynä! :D wihii vähän oon ahkerana.
Tuol takapihal möllöttää taas muutama fasaani(yks ukkofasaani,sen puoliso ja pari poikasta). Kesällä niitä oli kaks ja ne vieraili meidän takapihalla vähän väliä, mut nyt niitä on siunaantunut muutama lisää. Fasaaniperhe oikhen :>

Tekis mieli lähtee lenkille, mutku ei jaksa.. Huomenna saa joka tapaukses pyöräillä taas sen kymmenen kilsaa joten samapa tuo, vaikka laiskottelis tänään :D Olis vaan yhtä kaunis ilma huomenna, kuin nyt. Ei saa sataa!

Luokanvalvoja hoputti mua viime viikolla keksimään jonkun päättötyöaiheen jonka pitäis olla jouluun mennessä valmiina :o eli ennen ku työharjottelu alkaa.. eipä sitä työharjotteluaikana kovin jaksaiskaan mitään päättötyötä väkertää.. Mitenköhä saan sen tehtyä ajoissa.. Aihe on valmiina.. sain miettiä sitä oikeen urakalla. Toivottavasti se kelpaa.. Hieman ärsyttäis jos ei hyväksyis sitä.

Heh, kokeilin tossa äsken huvikseni ompelukonetta. Mä vihaan niitä laitteita ja piti muistella ja lukee ohjekirjaa kunnolla ennenku osasin käyttää sitä.. Yläasteella oon viimeks ommellu ja sillonki se ei oikein luonnistunut multa. Onnistuin pari neulaakin katkasemaan :'D
No huvikseni kuitenkin kokeilin laittaa kaikki paikoilleen ja ohoh.. kylhän se onnistu :> Ompelin mun yhtä revennyttä paitaa, yhden sukan ja laukun revenneen taskun. Ei siitä ehkä mitään kaunista jälkeä tullut, mutta ei se mitään.... :D nyt ainakin on muutama ehjempi vaate..

Eipä täs muuta(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.