IRC-Galleria

nelly--

nelly--

. GHOST RIDER .

Hymyilytti.Maanantai 04.08.2008 12:42

Aamulla kohti Kannusta, kyydissä Ultra Bra. Kärsämäellä auto ei enään käynnistynyt, onneksi jotkut miehet jeesasi ja päästiin jatkaa matkaa. Kannuksessa tiesinkin saman homman toistuvan, joten ajoin varmuuden vuoksi siten, että joku pääse jeesaa.

Ikinä ei ole UB:n lähtö jännittänyt, mutta nyt jännitti. Eka startti Ultralla 500 grammasella. Viime startit on menneet hyvin montepenkillä, issikkajalustimilla, mutta nyt kokeiltiin tätä mikä sopii kuskille paremmin. Sekkiä vähän höllättiin ja smurffilappu. Kaikki natsasi. Tulos 4. ilman laukkaa. Taisin jopa hieman tuulettaa, tai ainakin hepo sai paljon taputuksia. Kaikki oli nyt niin paljon helpompaa. Rata oli aivan kauhea, mutta kyllähän tuossa ajoi. Ultralle sata pistettä ja papukaijamerkki.

Matkalla oli yksi vaaratilanne, kiitos törttöilijän edessä. Oli linja-autopysäkki paikallaan. Takana tullut autoilijakin säikähti niin kovasti, ettei uskaltanut ohittaa meitä, vaan tyytyi ajamaan takanani viimeiset 30km. Ja voin kertoa, että säikähdin itsekin.

Tallin pihassa ihania uutisia, puskaratsuni oli tehnyt komean esityksen, hyvällä ajalla kotiradalla :) Ihana homma, kruunasi jo hyvin menneen päivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.