IRC-Galleria

nelly--

nelly--

. GHOST RIDER .

. rundi heitetty .Torstai 07.08.2008 12:18

2.8.08 Joensuu (Jennan tuuraus keikka)

Alku ei näyttänyt lupaavalta, ihana riivattu poni toi kotia tuomisiksi tuloksen hkä (hylätty kävelystä). Kyllä, kävelystä ravilähdössä. 300m ennen maalia liinat kiinni ja siinä pienen tappelun jälkeen päästiin maaliin asti, mutta tuloksena oli hylkäys. Se siitä...


3.8.08 Kannus

Ultra bra teki tosiaan hienon reissun ravilla! Sijoitus 4.


4.8.08 Oulu

Paikka ei ollut kaksinen (12) ja lähtö näytti paperillakin tosi kovalta. Alussa en voinut muuta kun pakitella viimeiseen pariin ulos. Alun revittely ei olisi käynyt mielessäkään, sillä Ithacus oli tehnyt edellisenä päivänä Kajaanissa todella kovan esityksen. Viimeisellä puolikkaalla alettiin edetä pikkuhiljaa, ja tuloksena sija 5. Uudella monte ennätyksellä 16,6 aly. Iloisin mielin taas, kohti kotia.
Ithacuksella takana vasta muutama monte startti, mutta hienosti näkyy ukko tajuavan mistä on kyse.


5.8.08 Lieksa

Tänne lähdettiin ikään kuin koeajolle. "Ratsuna" Hunter S. Alla meillä oli vain löysähkö hiitti, missä vain kokeiltiin onko meillä sitä yhteistä säveltä. Hiitistä jäi kyllä positiivinen mieli, vaikka tosissaan ei treeniä oteta. Lämmitys otettiin extra rauhallisesti, jonkun suomiputen peesissä. Kuskilla alkoi pikkuhiljaa 4 päivän tappotahti tuntua, mutta kyllä sitä sinnillä. Lämmityksessä tuntui aika vireältä, sopivasti naruilla.
Hitaan kierroksen jälkeen jotain oli tehtävä. Sen verran kovasti oli kaveri ohjalla, että johonkin oli lähdettävä. Reissattuani johtavan takana kierroksen, käänsin reissuun ja keulaan. Vauhtia saatiin jonkin verran lisää. Tässä vaiheessa vielä ruuna kehtaisikin korviaan pyöritellä xD.
Merjan loppukirillehän ei voi mitään, se vain on niin kova. Ja nyt se todella sitä oli, tuollaisia lopetuksia harvoin näkee montessa ja vielä että itse olisi siinä mukana :)
Väliajat 27,5 - 27,0 - 17,0 - 14,5 Sijoitus 2. 22,0

Huntterin kanssa vielä lauantaina Ylivieskaan.

Kuvassa: Kierros jäljellä, rinnalla Sanna Riikonen ja Goodwill Game

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.