IRC-Galleria

nelly--

nelly--

. GHOST RIDER .

Kiireinen sunnuntaiMaanantai 20.10.2008 11:52

Aamulla painelin tallille, pakkasin hevosia kuorma-autoon ja radalle.
Huntteri keulasta, Chilly peesissä ja me jonon jatkona Huldan kanssa. Ajettiin montehiitti, koska viimeksi kärristä oli vähän turhan kuuma ja katsottiin nyt tuota kenkäystä.

Kierros 35 vauhtia, kolmas 500m sanaa kyytiä. Lopussa 150m annettiin juosta, kun painetta tuntui olevan ja paljon. Tamma kyllä tuntui nyt tosi hyvältä. Selvää on, että se on selästä selästä paras ajaa. Malttaa vähän rauhoittua ja jättää sen turhan kohelmisen sitten pois.
Kyllähän se sen verran kuuma pakkaus on, että saa nähdä miten sen kanssa tulee toimeen sitten ravipaikalla.
Tänään jumpataan gramaaneilla "koulujuttuja", erilainen palautuspäivä.

Auton rattiin, ylläripylläri ja nokka kohti Oulaista. Kävin kokeilemassa Anne-Marin Dollargrinetin. Näkipähän hän itsekin miten se menee toisella ja miltä se näyttää maahan.
Lämmitys meni niin päin *piip piip piip*. Kuolain oli ilmeisesti jäänyt jotenkin sekin leukalenkin väliin, että hävisi ratti ihan kokonaan. Vasemassa ohjassa roikuin viimeisen kierroksen, eikä tuntunut vaikuttavan mitenkään.
Katoksien kautta uusi yritys. Ajoin Duran Gamen selässä. Ensimmäinen kierros oli varmasti jotain 30 lähellä, ja viimeinen kierros 22. 200m jäljellä käänsin rinnalle, mutten antanut mennä edelle.
Tuntui oikein kivalta hepalta ja hyvällä ravilla meni. Jospa nyt kaikki on kolahtanut paikalleen.
Jäi semmonen tunne, että startille vain.

Kummastakin hiitistä jäi hyvät fiilikset, joskus näinkin :)

Anne-Marin työkö syömään ja suihkuun ja taas matka jatkui.

Käytiin Ylivieskan raveissa, kerta siellä suunnalla oltiin. Keli oli OK, kun ei vettäkään nakannut. Paitsi kotiinpäin ajellessa oli sumua ihan kamalasti. Välillä näkyvyys oli ihan jäätävän huono. Matkalla selvittelin "vähän" asioitakin.
Kannatti käydä, oli taas kiva päivä. Eikä edes ajettu hirvikolaria, vaikka piti jo vähän jarrutellakin.

Tänään mietin Ouluun lähtöä, siellä olisi tuttuja ja tekisi kyllä mieli olla paikan päällä, kun Katikin ajaa itse! Mua jännittää Katin puolesta.
Saa nyt nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.