IRC-Galleria

Elokuu ahdistaaTorstai 27.07.2006 20:30

Eilein oli taas niin mukava ilta / yö että hymyilyttää. Viinin lipittämisestä Luxin terassilla kesäkeskiviikkoisin näyttää muodostuneen äärimukava traditio. Porukkaa oli suorastaan hyvin ainakin klo. 02:00 aikaan kun lähdettiin kohti kotia. Suosittelen siis Club Panoramaa aivan kaikille ikään katsomatta (hajonta 17-50v). Henkilökohtaisesti en myöskään laita yhtään vastaan hinnoille: siideri, punkku ja valkkari, kaikki 3 euroa. Koko illan. Tämä ei ollut maksettu mainos. :)

Pyrin aina olemaan järjestämättä itselleni mitään ihmeempiä suunnitelmia. Tämä siksi, että stressaannun "mukavistakin" asioista melko helposti. Tykkään siis ottaa päivä kerrallaan, hyväksi todettujen kaavojen mukaisesti. Nyt kuitenkin lähti mopo käsistä.

Elokuu näyttää tähän mennessä tältä:

Ensimmäinen viikonloppu, Assembly '06 (tervetuloa moikkaamaan Gallerian ständille)
Toinen viikonloppu, risteily Tukholmaan
Kolmas, Heidin serkun häät
Neljäs, kylpyläreissu Turkuun

Tuleva viikonloppu on siis ainoa ns. "vapaa viikonloppu" viiteen viikkoon. Täytynee ottaa siitä kaikki irti biletyksen, treenin ja levon merkeissä.

Tänä iltana jää sali väliin. Nukahdettiin kuitenkin vasta joskus viiden aikaan, ja paikat ovat alkuviikon rääkeistä äärimmäisen jumissa. Siispä datailua.

Pus pus ja tui tui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.