IRC-Galleria

12Sunnuntai 01.10.2006 17:38

Oli mulla ja Jonnalla toooodella hauskaa siinä klo: 21.00 - 21.30 eilen illalla siis. Oltiin Tarhiksen kentällä vähä pönttöilemässäää. Pyörittii sillee kivasti ja sitte sovittii et koska pysähdyttii ja sitte piti yrittää pääästä toisen luokse ja näin päin pois. Sitte katoottii et kuinka suoraa pystyttii kävelee. Mitä nyt aina metrin päässä hortoilin siitä mitä pitkin piti kävellä.. :))

Sitten ku piti häippästä siinä koulun vieres meni just joku sellanen hiukan enemmän ottanut poikaporukka joista joku tuli sanoo mulle ja Jonnalle että " Mä tuun messii" Sit olin vaa et "joo et tuu messiin." Sit se kertoi että se on hyvä panee. (mielenkiintoista.. ) Sit sen joku kaveri totes että joo että se on paha poika et sitä ei kannataa päästää niskan päälle tai jtn. Sitte ku oltii jo kävelemäs Jonnan talon edustalla nii sielt joku huuteli jollekki et kato mikä äässi. Joo yrittää tost sit saada selvää.. :DD


Sitte ku pääsin kotiin nii totesin et mua päätä särki, kurkku oli kipee ja yskitti. sitte oli nuha ja korva kipee.. :)) En kipee enkä mitää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.