IRC-Galleria

nieinda

nieinda

ja kiireinen elämä.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

MAINIOTAKeskiviikko 26.10.2005 01:15

Tämmöinen päiväkirja hommelihan ihan kirkastaa mieleni ja piristää päivääni. Vähän kiva moinen, vaikka tuohon journaliinkin kirjoittelen. Nyt voin poistaa sen, koska minusta tuntuu että liian moni sellainen ihminen jonka en haluaisi lukevan sitä, lukee sieltä heille kuulumattomia asioita.

Päiväni on ollut liian aktiivinen, ja liian aikuismainen pienelle tytön hupakolle. Liikaa vastuuta, liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa kotona olemista. Tahtoisin pitkästä aikaa upota sohvaan moneksi tunniksi ja ahmia kirjaa, enkä juosta järjestämässä jotain diskon asioita.

Olen jotenkin pettynyt hiukan. En tiedä mihin. Jos joku kysyisi mitä kuuluu, vastaisin varmaan, että hyvää. Jotenkin tuntuu että kuuluukin ihan hyvää, ja voin niin rehellisesti sanoa. Pientä ahdistusta ei lasketa, vaikka se välillä puhkeaakin kukkaansa räikeän värisenä monien asioiden johdosta.

JA HEI KAIKKI 3.-6. LUOKKAILAISET TULKAA DISKOON! (kysykää jookivakiitos)

Mutta nyt täytyy siirtyä oman huoneen puolelle. Karmen soittelee tuolla naapurin autotallissa, ja livemusiikki kuuluu mukavasti huoneeseeni. Taidan siis siirtyä kuuntelemaan mainiota musiikkia huoneeni puolelle. Samalla voisin vaikka lukea psykologian testiin. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.