IRC-Galleria

WonderfulTiistai 22.09.2009 00:38

Hei rakas päiväkirja.

Minä olen Niko, olen 16-vuotias ysikolmeboi rovaniemeltä. Tänään minä heräsin vitutukseen kun en herännyt puhelimen herätykseen, koska olin laittanut väärän ajan siihen ja vain sen takia kun siinä on näyttö basana.

Sitten menin matematiikan tunnille myöhässä, tottakai pahoittelin myöhästymistäni ja menin omalle paikalleni istumaan. Kun olin istuutunut aloitti Elia (nimi muutettu) sen jokapäiväisen kitinänsä siitä että onko Olavi oikeassa vai eikö ole, asia tälläkertaa koski liikennevaloja.

Noh kun opettaja alkoi kierteleen luokkaa, välillä auttaen, välillä vaan hajuillen, sitten aloin vierustoverini Elian kanssa keskustelemaan jostain maailmaa parantavasta, ehkä jopa mullistavasta asiasta, kunnes säpsähdin siihen tuttuun paskanhajuun.... SEHÄN OLI SMELLAHI siinä mun vieresä kainalot hiessä jutteli Olaville joka ei tätä voinut haistaa tukkoisen nenänsä vuoksi. Koita siinä vittu sitten keskittyä keskusteluun ku akka haisee ihan tunkiolta (ei pahalla, mutta suihku on keksitty) tämän jälkeen pääsimme joustotunnille jolloin Elia varsinki jauheliha söössin ystävänä oli ihan täpinöissään, koska tätä ruokaa koulumme tänään tarjosi. Jouston jälkeen lähdimme lyskan kautta lapinaukealle, josta suunnistus tuntimme starttaisi.

Valitettavasti sain parikseni Elian, joka tunnetaan mm huonosta suuntavaistostaan, lähdimme sitten minun, maan mainion kaupunki tuntemuksen kanssa liikenteeseen, jolloin saimme kasaan 11pistettä johon ei ole kukaan ikinä pystynyt.

Liikuntatunnin jälkeen poltin vaan tupakin.

Nyt istun kotona koneella ja mietiskelen että miksi meikä haisee, noh ihansama alan tässä mesettelemään, jos vaikka saisin uuden ystävän.

Xanoreita ja hassista ja hei hei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.