IRC-Galleria

nikzu88

nikzu88

Vanha galleria takasin!!!

horoskooppiTiistai 25.09.2007 14:37

Härkä - 25.9.2007

Vatsassasi kiertää, sillä aika ei riitä mihinkään. Pistä asiat tärkeysjärjestykseen, myös yksityisasiat. Et ole kone, jonka aina vain pitää raataa.


Kuukausihoroskooppi - Syyskuu - Härkä 20.4.-20.5.
Syksy Härän elämässä ei merkinne sitä että laitumet menevät kiinni ja on vetäydyttävä sisätiloihin. Saturnus tukee merkkiäsi avautuvalla kolmilla joten hyvä olisi aloittaa uusi käytännön projekti, rakennus- korjaus tai huoltotyö tai keskittyä kohentamaan elämisen ja asumisen tasoa. Työkalut ja materiaalit voivat tulla läheisiksi ja käden taitoja on syytä harjoitella ihan muuten vaan koska niitä voit tarvita jatkossakin. Aurinko ja Merkurius myös suovat taustavoimia varsinkin kuukauden alkupuolelle joten kaikki asiat, joissa omat tarpeesi ja motiivisi pääsevät jylläämään, tulevat hoidettua mallikkaasti. Myöhemmin kuukauden edistyessä, asiat mutkistuvat ja suora yhteys minän ja ulkomaailman välillä takkuilee enemmän. Ja oman omalaatuisen lisänsä tuo Venuksen ja Neptunuksen oppositio ja niiden suhde omaan merkkiisi. Se saattaa olla merkkinä syvimpien tunnelähteiden etäisyydestä, pitää kaivaa, etsiä, kaivata ja haikailla jotta tietoisuus ja tiedostamaton pysyisivät yhteydessä keskenään. Ja elettävä on vaikka kaikki ihanteet eivät toteudu vaan jäävät odottamaan vuoroaan. Herkkiä katoavaisuuden ja sulautumisen tunteita voi tulla ja mennä ja ihmissuhteissa voi olla outoja sekaisin meneviä tuntemuksia.




HÄRKÄ 21.4. - 20.5.
Korotat turhaan ääntäsi. Joku ymmärtää tavallista puhetta paljon paremmin. Sitä paitsi ystävällisyys tekee sinusta selvästi kauniimman ihmisen.


HÄRKÄ (21.4.-20.5.)
Ihmissuhteissasi voi olla jonkinlaista aaltoliikettä, toivottavasti ei myrskyä. Syyt saattavat olla niin sysissä kuin sepissäkin, joten mietintähetki voisi olla paikallaan. Olet jonkinlaisessa suvantovaiheessa, odota hetki, kyllä se virta vielä sieltä tulee. Työelämässä joudut puurtamaan ihan tavalliseen tapaan, ei suuria nousuja eikä laskuja. Raha-asioissa lähiajat voivat olla miinusmerkkisiä, joten ole tarkempi. Kuun loppua kohden vireystasosi alkaa nousta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.