IRC-Galleria

nikzu88

nikzu88

Vanha galleria takasin!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 15:52

Jos välität minusta, laita minulle "<3"
Tarkoituksena on vain saada tietää, kuinka moni välittää.
Kopioi tämä päiväkirjaasi, niin näet ketkä kaikki välittävät sinusta.

ellun koneel xDKeskiviikko 14.11.2007 18:56Laita musiikkiohjelmasi shufflelle ja vastaa kysymyksiin tulevien biisien nimillä.

1. Missä asut: used to love her
2. Kuvaile ensirakkauttasi: cry
3. Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: hailies song
4. Mikä on haasteesi: tinakenkätyttö
5. Ketkä ovat ystäviäsi: sexy
6. Kuvaile ulkonäköäsi: why do we always fight
7. Mitä teit viime yönä: den hornkronte konungen
8. Mikä on elämäsi tavoite: sea of sin
9. Milloin harrastat seksiä: 25 years
10. Miten haluat kuolla: kuka keksi rakkauden
11. Mitä sanot vanhemmillesi: kerrasta poikki
12. Missä vietät aikaasi: tuuleksi taivaanrantaan
13. Mitä ajattelet yhteiskunnasta: wildfire
14. Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: sinä
15. Mikä on selityksesi kaikelle: sun näin silloin ensi kerran
16. Mitä ajattelet perjantaisin: äiti pojastaan pappia toivoi
17. Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: en itke vaikka ikävöin
18. Mikä on lempivärisi: downtown
19. Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: sleeping sun
20. Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: rök
21. Kuvaile parasta ystävääsi: hervoton remmi päällä
22. Mitä on sänkysi alla: the seventh eclipse
23. Mikä on ollut suurin saavutuksesi: feuer frei!
24. Mihin menet häämatkalle: descending winters
25. Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: benzin
26. Missä olisit mieluiten juuri nyt: bella bella

horoskoopitKeskiviikko 31.10.2007 13:55

HÄRKÄ 21.4. - 20.5.
Teet oikein, kun kuuntelet yhden lurituksia. Hän haluaa kuuntelijan ja sinä olet siihen tehtävään enemmän kuin hyvä persoona.Hormonisi jylläävät, eivätkä ajatuksesi tahdo pysyä kasassa. Tiedossa on monenmoista hauskaa, älä vähättele viehätysvoimaasi.


Temperamentti
Härkä-ihmiset ovat temperamentiltaan hermostuneita ja intohimoisia. ...Terveys
Härän merkki liittyy kaulaan, kurkkuun ja äänielimiin. Nämä ruumiinosat ovat erityisen herkkiä huolten, onnettomuuksien ja sairauksien ollessa kyseessä. Merkki vaikuttaa myäs kilpirauhaseen, ja sen vuoksi joidenkin härkäihmisten kasvua voivat hidastaa riisitauti ja siihen liittyvät häiriöt.

Härälle tyypillisiä ovat myös nielurisa- ja kurkkutulehdukset, äänen menetys, runsas ja harmilline hieneritys sekä ihottumat. Hänen ahneutensa tekee hänestä suursyömärin. Hänen ruumiinrakenteensa on erittäin vahva ja härkäihmisten elinikä on pitkä.Luonne
Härkä-ihminen on tyyni, tasapainoinen ja mietiskelevä. Hän aloittaa kaiken harkiten ja vie työn loppuun järjestelmällisesti, ahkerasti ja sinnikkäästi. Pitkäaikaiset tehtävät ovat hänelle sopivia, sillä hänessä on niiden suorittamiseen vaadittavaa jännitteisyyttä.

Hänen parhaat saavutuksensa syntyvät silloin, kun hänellä on kannustin, joka ei sodi häntä itseään vastaan, ellei sitten Härän tähtimerkin vaikutus ole tarpeeksi voimakas ja tee hänestä täysin itsenäistä. Hän on kuin hedelmällinen maaperä, mukautuva ja vastaanottavainen. Hänen tiedostamattomat voimavaransa pakottavat hänet tuottamaan.

Herkkyytensä ansiosta hän on taiteilija ja onnistuu parhaiten laulun ja musiikin alalla. Hänen toimintaansa säätelee tottumus, ja hänen tapansa on vakiintuneet. Hän pitää niistä kiinni, koska ei pidä muutoksista.

Hän omaksuu hitaasti, mutta hänen muistinsa on usein suunnaton ja näin ollen verraton asiavarasto. Hänen parhaat ominaisuutensa ovat kärsivällisyys ja vankkumattomuus, muttahänen suurin heikkoutensa on jääräpäisyys, jota vastaan kaikki järkeily on hyödytöntä.

Hän rakastaa rahaa, jota hän ei kerää niinkään saituudesta vaan pikemminkin vakuuttavaksi todisteeksi ja konkreettiseksi tulokseksi tekemästään työstä.

Hän arvostaa mukavuutta ja rentoutumista kuten maanviljelijä laitumiaan ja peltojaan.Seurallinen käyttäytyminen
Hän on levollinen henkilö, ja hänen kanssaan on helppo elää. Hän välttää riitoja tai tekee voitavansa niiden tyynnyttämiseksi, ja tämän johdosta hänellä on tavallisesti lukuisia ystäviä. Hän on lapsena järkevä ja hidas, ja häntä tulee kannustaa ja rohkaista.

Hyvät tavat on myös välttämättä juurrutettava häneen nuorena, sillä muutos on härkäihmiselle niin vaikeata, että hän kerran suuntansa valittuaan pitää siitä itsepintaisesti kiinni siitä huolimatta että se johtaisia epäonnistumiseen.

Härkä-ihmisen osoittama kiintymys ja uskollisuus ovat arvokkaita asioita, sillä hänen pitkävihaisuutensa tekee hänestä pelottavan vastustajan (hänen talonpoikaisriitansa ovat inspiroineet monia romaanikirjailijoita).

Yhteiskunnallisissa ja ammatillisissa suhteissaan hän on tahditon ja särmikäs. tämä johtuu hänen pohjimmaisesta itsepäisyydestään. Hän menestyy elämässä ahkeralla työnteolla ja pitämällä taitavasti huolta saamastaan perinnöstä ja omaisuudestaan. härkä-ihminen on elämänsä loppupuolella aina rikkaampi kuin aloittaessaan.Tunne-elämä
Härkä on aistillinen ihminen. Hän on rehevä ihminen. Vaikka hän ehkä onkin hiukan hiomaton, hän viehättää vastakkaista sukupuolta. Hänen herkkätunteisuutensa, joka on hautautunut näennäisen tyyneyden alle, antaa hänelle luontaisen kyvyn ymmärtää naissielun ongelmia. Omistamishaluisena hän on myös mustasukkainen.

Hänen rakkautensa on hyvin vakaata, mutta myös rajua, intohimoista ja palavaa. Hänen vihanpurkauksensa, joka kehittyy hitaasti, voi olla hirvittävä kokemus.Ammatit
Härkä-ihmisellä on läheinen suhde luontoon, sillä hän rakastaa sitä ja ymmärtää sitä vaistomaisesti. Sen vuoksi kaikki toimet, jotka lähentävät häntä siihen, ovat hänelle soveliaita, esim. maanviljelijä, puutarhuri tai mehiläishoitaja. Maahan liittyvät ongelmat kiinnostavat häntä.

Hänestä voi myös tulla arkkitehti, urakoitsija, tilanhoitaja tai isännöitsijä. Hän voi myös olla tie- tai vesirakennusinsinööri tai metsäteknikko. Hän menestyy puutavara-alalla.

Lopuksi hän valitsee myös mielellään taiteellisen uran tai opetusalan. Mikäli hän on taiteilija, hän omistautuu laululle ja sävellystyöhön.

tää on ihan paska puhetta koko kooppi

horoskooppiTiistai 25.09.2007 14:37

Härkä - 25.9.2007

Vatsassasi kiertää, sillä aika ei riitä mihinkään. Pistä asiat tärkeysjärjestykseen, myös yksityisasiat. Et ole kone, jonka aina vain pitää raataa.


Kuukausihoroskooppi - Syyskuu - Härkä 20.4.-20.5.
Syksy Härän elämässä ei merkinne sitä että laitumet menevät kiinni ja on vetäydyttävä sisätiloihin. Saturnus tukee merkkiäsi avautuvalla kolmilla joten hyvä olisi aloittaa uusi käytännön projekti, rakennus- korjaus tai huoltotyö tai keskittyä kohentamaan elämisen ja asumisen tasoa. Työkalut ja materiaalit voivat tulla läheisiksi ja käden taitoja on syytä harjoitella ihan muuten vaan koska niitä voit tarvita jatkossakin. Aurinko ja Merkurius myös suovat taustavoimia varsinkin kuukauden alkupuolelle joten kaikki asiat, joissa omat tarpeesi ja motiivisi pääsevät jylläämään, tulevat hoidettua mallikkaasti. Myöhemmin kuukauden edistyessä, asiat mutkistuvat ja suora yhteys minän ja ulkomaailman välillä takkuilee enemmän. Ja oman omalaatuisen lisänsä tuo Venuksen ja Neptunuksen oppositio ja niiden suhde omaan merkkiisi. Se saattaa olla merkkinä syvimpien tunnelähteiden etäisyydestä, pitää kaivaa, etsiä, kaivata ja haikailla jotta tietoisuus ja tiedostamaton pysyisivät yhteydessä keskenään. Ja elettävä on vaikka kaikki ihanteet eivät toteudu vaan jäävät odottamaan vuoroaan. Herkkiä katoavaisuuden ja sulautumisen tunteita voi tulla ja mennä ja ihmissuhteissa voi olla outoja sekaisin meneviä tuntemuksia.
HÄRKÄ 21.4. - 20.5.
Korotat turhaan ääntäsi. Joku ymmärtää tavallista puhetta paljon paremmin. Sitä paitsi ystävällisyys tekee sinusta selvästi kauniimman ihmisen.


HÄRKÄ (21.4.-20.5.)
Ihmissuhteissasi voi olla jonkinlaista aaltoliikettä, toivottavasti ei myrskyä. Syyt saattavat olla niin sysissä kuin sepissäkin, joten mietintähetki voisi olla paikallaan. Olet jonkinlaisessa suvantovaiheessa, odota hetki, kyllä se virta vielä sieltä tulee. Työelämässä joudut puurtamaan ihan tavalliseen tapaan, ei suuria nousuja eikä laskuja. Raha-asioissa lähiajat voivat olla miinusmerkkisiä, joten ole tarkempi. Kuun loppua kohden vireystasosi alkaa nousta.

horoskooppiPerjantai 14.09.2007 13:06

Härkä - 14.9.2007

Päivä on mitä mainioin uuden harrastuksen aloittamiseen. Ympäristönvaihdos voisi tuoda jonkun uuden ihmisenkin elämääsi.


en ole alottamassa mitää uutta harrastusta... :( enkä haluu nyt just mitää uusia ihmisiä elämääni tässä on ihan tarpeeks sotkusta... :D

horoskooppiTorstai 13.09.2007 16:37

Härkä - 13.9.2007

Jaettu ilo on moninkertaista. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa elämäsi suuntaa, kunhan pelaat korttisi oikein ja olet rehellinen.


ne jotka tietää tilanteen ni tietää ihan saatanan hyvin että toi sopii mulle täydellisesti... :D
tänää oli este loppukokeet verkka meni erittäin hyvin, mutta kun päästiin radalle ni alko tapahtuu... kolme ensimmäistä puomia hyvin, ravilähestyminen hyvin, ensimmäinen pysty hyvin mutta toiselle pystylle se sitten kielsi... tipuin alas ja puomi meni poikki, selkä on hieman kipeä jossain vaiheessa en aina pysty kävelemään... eikä siinä vielä kaikki kun pääsin takasin selkää ni linjan uudelleen tulo tuli hyvin mutta uus kieltäytyminen okserille EN TIPUNU!!!! :P Sain loppukokeesta 2 enkä saa harrasteohjaajan papereita mikäli en mene uusimaan ja minähän menen!!!!! viime tiistai oli parempi... silloin oli koulu loppukokeet ja sain 4!!!!! :D

~okkiiviksek~ Sunnuntai 18.03.2007 17:17

Mikä on kännykkäsi 17 tekstiviesti?
» kolmelta.

Kenen sängyssä nukuit viime yön?
» yksin äitin sägyssä

Minkä värinen paita sulla on päällä nyt?
» ruskee vaaleenpunanen.

Lempielokuva?
» jaa-a.

Sano yksi asia jota teet joka päivä?
» kävelen.

Minkä väriset ovat huoneesi seinät?
» vaaleen keltaset.

Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä??
» aika paljon ja vähä päälle... :D

Lempi urheilulaji?
» laskettelu <3 ridaus.

En jaksa odottaa että...?
» pääsen baarii xD.

Millon viimeksi näit äitiäsi?
» 2-3 viikkoa sitten.

Kuka sai sinut rekisteröitymään galleriaan?
» en muista enää....

Mitä söit eilen illalla?
» en mitn.

Katso vasemmalle. Mitä näet?
» äitin sängyn.

Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain?
» t-paidan.

Onko sulla kasveja huoneessas?
» EI.

Sattuuko sua mihinkään tällä hetkellä?
» mahaa. xD

Milloin viimeksi liikuit taksilla?
» sillon kun äitin auto hajos.

Milloin viimeksi olit tosi järkyttynyt?
» enpä musita varmaan torstaina....

Haittaisiko sinua jos ystäväsi rupeaisi seurustelemaan ex-tyttö/poikaystäväsi kanssa?
» pitäiskö haitata ?

Henkilö jonka viimeksi näit?
» Henkan

Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa?
» hennan

Henkilö jota viimeksi halasit?
» varmaan ellua

Henkilö jonka kanssa tekstailit?
» ellu

Kappale jonka kuuntelit?
» eminen- i'm shady

Mitä teet nyt?
» dataan.

Mitä teet myöhemmin?
» lähen kouvolan kautta harjuu...

Mitä olet tehnyt tänään?
» en mitää

Mitä sinulla on päälläsi?
» Omat vaatteet.

Mitä olet syönyt tänään?
» en mitää

Millainen päivä huomenna?
» jaa-a ei voi tietää

Mitä suunnitelmia huomiseksi?
» mennä kouluu ei muuta.....

Tavoite?
» ei mulla oo sellasii tavoitteita joita vois julkisesti ilmotella... :D

Mistä et pidä huomisessa?
» ei voi tietää ku huominen on tulevaa... :D

Onko sulla töitä?
» ku oiskii... :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.03.2007 17:02

Kirjoita 5 tuntemasi ihmisen nimet alle. Älä lue jäljessä tulevia kysymyksiä ennen nimien kirjoittamista! Tehtävään saa haastaa myös muita, jos haluaa.

1. Ellu
2. Taru
3. Anna
4. Asta
5. Janika

Missä ja milloin tapasit ensimmäisen kerran 5?
~ harjussa.

Mitä tekisit, jos et olisi koskaan tavannut 4?
~ ei voi ikinä tietää.

Oletko koskaan nähnyt 3 itkevän?
~ olen.

Olisivatko 2 ja 4 hyvä yhdistelmä/pari??
~ Erittäin hyvä <3

mitä mieltä olet 5?
~ ihan jees ei mitää mainittavaa vikaa !

Kuvaile 4:
~ entinen kännäri nykyinen kissa nainen... :D

1 lempimusiikki?
~ heavy kai??

Voisitko koskaan asua 2 kanssa samassa kämpässä?
~ kyllä vaikka heti...

Onko 5 vapaa vai varattu?
~ varattu.

Mitä 3 ajattelee sinusta?
~ en mie tiiä. kaits se pitää mua ihan ok:na

Mikä on 2 toinen nimi?
~ enpä tähän hätää muista.

Oletko koskaan halunnut vakavaa suhdetta 1 kanssa
~ en ei sitä voi ottaa vakavasti... XDDDD

Missä 3 asuu?
~ lopella

Mitä mieltä olet 2?
~ aika hyvä kysymys... taru on paras... XDDD

Mikä on parasta 3?
~ se ite.

Voisitko kuvitella riiteleväsi verisesti numero 4 kanssa?
~ kai mä voisin jos se on kännissä... XDDD

Miten tapasitte 1 kanssa viimeksi?
- Haminassa...

Onko sinulla sisarellinen suhde 2 kanssa?
~ miten sen nyt ottaa... XDD

Paras piirre 5?
~ koko pakkaus.

[Ei aihetta]Lauantai 10.03.2007 19:33

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

1. Mikä mun nimi on?
- Pentti.

2. Missä mä asun?
- Sängyssä.

3. Mikä olen?
- Olet Rooman keisari.

4. Millainen olen?
- Sä oot muuten harvinaisen mukava tyyppi.

5. Kuka olen?
- Olet yksi ihminen täällä suurella maapallolla

6.Mikä on ollut kaikista tärkeintä elämässäni?
- Iso vehje

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
- Iloisuus.

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
- Rakkaus on arvokkainta mitä on. Ja läheisyys.

9. Miltä näytän?
- kalalta.

10. Miltä tunnun?
- Ilmalta sateen jälkeen.

11. Miltä maistun?
- Koiralta.

12. Miltä tuoksun?
- Kissalta.

13. Missä minun kuuluisi olla?
- Luultavasti ajatuksissasi koska kysyt tuota....

14. Mistä minut löytää?
- Lohjalta...

16. Miten minut tavoittaa?
- En ylläpidä mitään osoiterekisteriä.


17. Minkä ikäinen olen?
- Vain 13.

18. Olenko poika vai tyttö?
- Tärkeintä on, että se on terve.

19. Montako henkilöä minun pitäisi haastaa tähän?
- Niin monta kuin lääkäri määrää.