IRC-Galleria

ninamu

ninamu

On käyty nyt taas täälläki sitte. jaksaa taas pari kuukautta.

siinäpä mietittävvääTorstai 08.10.2009 02:27

1. listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et ehkä koskaan tule sanomaan.
2. älä paljasta keitä he ovat.
3. voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. nauttikaa mahdollisista väärinkäsityksistä ;)

1. Olit ehkä ensimmäinen ihminen johon koskaan pystyin täysin luottaan ja joka sai mut tunteen ittesä ihmiseksi ja opmalla tavallani merkittäväksi yksilöksi, kiitos tästä
2.Sua on mieletön ikävä, ois niin kiva saada suhun jotenki joskus yhteys, oon yrittänykki monta kertaa ja jo tullu siihen tulokseen et oot unohtanu mut etkä halua ikinä ennää kuullakkaan musta, sori et kusin hommat sillon.
3. Et ollu aina se mukavin ihminen mulle, mutta oot yks suurimpia syitä siihen miksi mää oon just tällanen ku mä nyt oon, ja koitan tehä maailmasta joillekki paremman paikan.
4. sunki kanssa tullee aina vaan riehuttua ja sekkoiltua, mutta ihan vakavasti ottaen oot mulle hirmutärkiä.
5. sullekki vähän tää sama ku kaikille muille, harmittaa ku ei olla läheisemmissä tekemisissä, koita pittää ittes miehenä ja kaidalla tiellä, elä mee sössii..
6. Vaikka me ollaan viime aikoina erkaannuttu ja lähennytty ees taas ja oltu läheisemmin ja kaukasemmin niin en halua koskaan menettää sua, vaikken aina ookkaan ollu siellä missä oisit mua tarvinnu oikeeseen aikaan.
7. Ymmärrän että ihmiset tekee virheitä, mutta sun laiselta ihmiseltä ei ois osannu oottaa, oli meinaan erittäin kusiset ku teit mulle, mutta kai mää jo oon antanmu sullekki anteeksi.
8. Meijänki suhe on jo ku joku 15 vuotta elähtänmy avioliitto:D sitä ei tuu ajatelleeksi miten helposti ne välit kunnolla erkanee jos ei muista hoitaa yhteydenpitoa ja silleesä, että voitas meki joskus vähän tehä töitä tän ettee
9. Sua mää en uskalla kohdata ja tiiän et sääkään et oikeen uskalla kohdata mua, en oikeen tiiä mitä tässä pitäs tehä. En uskalla suhun taas tutustua ku pelkään että sitte menetän sut heti uuestaan ku saan takas, tavallaa.
10. Oot mun tuki ja turva, v aikkakin se usein näkyy vaan päissään, oot silti mulle mielettömän tärkee ihminen ja sellanen et voi kääntyä sun puoleen mitä ikinä käykään, en ikinä unoha sua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.