IRC-Galleria

Emmää keksi otsikkoa.Perjantai 13.06.2008 00:58

Terve!

Aattelin vaa kertoa, että tykkään työstäni, ainaki vielä. En joudu istumaan koko päivää missään toimistossa tai kassalla, eikä joku oo koko ajan vahtimassa seläntakana. Tää on tosi vapaata ja itsenäistä. Juoksen ympäri Turkua, joten saa olla välillä ulkonaki. Aika tosi jees.

Mutta sitte, voi jumankekka että meikää on ruvennu ärsyttämään noi feissarit. Varsinkin, kun joudun tota kävelykatuakin pitkin menemään päivässä melkosen monta kertaa, ni joka kerta täytyy juosta niitä karkuun. Okei, hyviä asioitahan noi kaikki luonnonsuojelut, lasten oikeudet jne. on, mut tollane tyrkyttäminen on ihan väärä tapa kertoo asioista. Jakaisivat vaikka jotai lappusia niinku jeesustelijat, mut minen halua et vieraat ihmiset yhtäkkiä vaa hyppää jostai nenän etee ja alkaa jututtaa.

Ja toine asia mikä pisti eile oikee vihoiks: tossa samasella kävelykadulla joku tyttönen jako mainoksia, että cappuccinon sais nyt kahella ja puolella eurolla jostai. Ei perkele, mää en tasan maksa yhestä kahvikupillisesta KAHTA JA PUOLTA EUROA, vaan ostan sillä sen kahvipaketin ja keitän iha itte muutaman kupillisen enemmä. Vieläki suututtaa tommone meininki.

Kolmas asia mistä on nyt avauduttava on sitte nää Turun pulsut. Multa ei niillekkään heru yhtään mitään sympatioita. Tekis vaa mieli mennä vähä hutkimaa ympäri korvia ja käskee ny kattomaa itteesä. Suomessa todellaki saa asiansa kuntoo, jos vaan ite haluaa. Eri juttu tietty, jos tollane elämä on jonkin mielestä tyydyttävää. Ni ei kai siihe sitte mitää voi sanoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.