IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kaiken takana on nainenPerjantai 02.04.2010 23:30

alussa oli vain aatami, aatami oli kuitenkin yksinäinen. Niinpä Jumala loi naisen aatamin rinnalle, ja vielä Aatamin kylkiluusta. Koko historiamme ajan ovat naiset ovat olleet altavastaajan asemassa, mutta nyt tilanne on toisin. Naiset pitävät itseään yhtä älykkäinä kuin miehet. Hah, Jumala varmasti nauraa Jeesus vierellään kuunnellessaan ryppyisten ja vanhojen feministien höpötyksiä tasa-arvosta.
Nainen on epätäydellinen mies, näin sanoi mm. kuuluisa filosofi nimeltä Platon. Sigmund Freud puhui aikoinaan peniskateudesta, eikä tämä ole miesten välistä kateutta, vaan hänen mielestään nainen on jo pienenä tyttönä tietämättään kateellinen miehille, sillä hän ei omaa penistä, tätä suunnatonta riemuntuojaa.
Mutta naiset pitävät tätä humpuukkina. Viisaat ja syvälliset naiset (sarkasmia).
Naiset pitävät miehiä tyhminä ja vaikeina. Mutta totuus on, että naiset eivät vain ymmärrä, sillä heiltä puuttuu kokonaan kyky ajatella loogisesti, he eivät tajua taiteesta mitään, ja kaikki vähänkin syvällisempi jää heidän ymmärryksensä ulkopuolelle. Mietitäänpä nyt kaikkia historian suurhenkilöitä, heidän joukostaan ei paljoakaan naisia löydy. Esim kuuluisat naisfilosofit, tai Da Vincin tai Goghin kaltaiset naistaiteilijat ovat laskettavissa yhden käden sormilla.
Jos naiset hallitsisivat maailmaa, ei olisi sotia. Tämä on usein kuultu argumentti naisten suusta. Todellisuudessa, sydämeni meinaa lyödä tyhjää kun mietin tätä kauheaa ajatusta. Irrationaaliset , ailahtelevat, itseään fiksuina pitävät naiset hallitsisivat maailmaa. Jumala nostaisi varmasti siinä tapauksessa uuden tulvan maan päälle.
Kuitenkin tätä nykyä
odotin kauan että heräisit,odotan että huomaat,en uskalla ääneen sanoa kuinka paljon sua rakastan,ettet huomaa kun itken,pidän kii tästä kaikesta,<3
odotin kauan että heräisit,odotan että huomaat,en uskalla ääneen sanoa kuinka paljon sua rakastan,ettet huomaa kun itken,pidän kii tästä kaikesta,<3
naisten arvosteleminen on lähestulkoon tabu sivistyneissä länsimaissa, toisin kuin saudi-arabiassa, jossa naiset eivät saa edes ajaa autoa. Kuitenkin, maailma olisi helpompi paikka, ja naiset vain yksinkertaisesti tajuaisivat, että he eivät ole yhtä älykkäitä kuin miehet. Miten se olisi edes mahdollista, jos omaa pienemmät aivot??? Mutta tähän asiaan tulee tuskin lähipäivinä muutosta. Jokatapauksessa, silloin kun naiset tämän asian oivaltavat, tulee maailmasta parempi paikka asua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.