IRC-Galleria

Mika Lehto kaatoi JYPin

Tappara oli jälleen rautaa, kun pelattiin tärkeistä sarjapisteistä taistelussa kuuden parhaan joukkoon pääsystä. JYP pisti kovasti kampoihin ja oli pelillisesti hieman niskan päälläkin, mutta vain Tappara osasi maalinteon – sekin tosin vain kerran, mutta se riitti. Lopputulos Hakametsässä kirvesrinnoille 1-0.

Jos välillä alkukaudesta ilmassa on ollut negatiivisia ajatuksia siitä, että Tappara menetti paljon pisteitä otteluiden viime hetkillä, niin nyt kannattaa jakaa kiitosta siitä, että joukkue on viimeisen parin kuukauden aikana kohdannut sarjataulukossa lähimmillä sijoilla olevia joukkueita yhdeksän kertaa ja voittanut niistä peleistä kahdeksan. Ilmankos sijoitus viidentenä on tukevoitunut mukavasti koko ajan.

Tämän illan Tappara-sankari oli maalivahti Mika Lehto, joka torjui peräti 41 laukausta päästämättä yhtäkään kiekkoa taakseen. Nollapeli oli Lehdolle kauden seitsemäs, mikä on eniten liigavahdeista. Miehen SM-liigauralla nollapeli oli jo 36:s, mikä sekin on eniten kaikista liigassa pelanneista maalivahdeista kautta aikojen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.