IRC-Galleria

löysin femman hakiksen metrikseltä.Perjantai 23.11.2007 15:34

jea. Tosiaan olen potenut tässä parin päivän sisällä hirveätä flunssaa, hengenahdistusta, krapulaa, humalaa, yskää, nuhaa, yöllisiä vatsatautikohtauksia, kylmää, kuumaa, heilumista mut onneks en uppoamista.
Risteily oli kait ihan jees? En suosittele (vaikka joisikin kolmeen pekkaan) jekkupullon juomista varttitunnissa. Se saa vain aikaiseksi ylenantamisia, koomailuja, titanicin coverointia ja yöllisiä mielikuvia sekä unissaan puhumisesta että taijin harrastamisesta. Kyllä.
Jatkot olivat kyllä ehkis paremmat kuin risteily. Siinä ehti rauhassa syödä hyvin darraansa pois ja ottaa hieman tasoittavaa ja lähteä sitten 60prosenttisen kossunjatonicin linjalle sekä visiteerata duunipaikalla. Punaviintä nautittiin muutama pullo. Puheita pidettiin niin rokkipolisoinnistä kuin kameroiden isoluvuista sekä jonkun wtf dokumentin teon alottamisesta(mistä ihmeestä tuokin idea sai alkunsa?! :D). Eirassa sitä voi törmätä leikkipuiston nihkeisiin täteihin ja päättömiin kakaroihin kuin myös erääseen rokki pappaan ohimennen, poliiseista puhumattakaan. Kaivari sen sijaan oli pyhitetty porvarikoirille joiden räksytys lumosi huuruiset päämme yhteen johonkin ns. katokseen joka oli täynnä puisia kirjoja.
Aah mun aivot ei enää kestä tätä ajattelemista joten lopetan nyt tällä kertaa tähän vaikka moni asia jäi varmasti sanomatta.
mut oli hauskaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.