IRC-Galleria

Kiss a WishKeskiviikko 30.07.2008 19:36

älä lausu rakkausrunoja
mä näen niistä painajaisunia
älä katso silmiin
paljastun

nenä tukossaPerjantai 25.07.2008 11:58

enkä osaa enää olla.

MÄ OLEN ELOSSATorstai 24.07.2008 23:49

enkä löytäny sänkyä:<
Tosiaan nukkusin nyt sitte Jodentin vieressä ku mulla ei sitä sänkyy viel oo. Sanoin sille et jos mä rupeen kuorsaa ja jos se häirittee nii potki mut sit lattialle. No prkl. SE ITE RUPES KUORSAAA!!!!
mä ole taas onnistunu olema hyvingi humalassa eile. Mä kaatusi, mä soittasi puhelimel puhelu jost ei yhtä muistikuva, mä taas bongasi ihana nahkatakkipoika, mä melge lentä ulos baari, mä oksenta baari vessa, mä kaatasi melge kaveri juoma, mä tanssita hyvingi paljon etc. etc.
JA NYT LOPPU TÄÄ IHME KIELI!
huh. Mut siis olin eilen tuhannen päissäni. Niin käy kun juo valkoviini, punaviini ja kuohuviini ja sitten suuria määriä kaikkea hyvinkin epämääräistä. Tämä ei hyvä, ei ole ei.


MUT LAUANTAINA TUPARIIIIIIIIIIIIT! jeah.

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 05:21

ihan oikeesti miten tästä voisi mennä vielä alemmas. Jäin yksinäni juomaan skumppaa ja bissee uudes kämpäs ku muilla tuli jotain parempaa tekemistä yläkerrassa. Jotain säälipistetiä KIITOS.
ja ei täs oo muuta tekemistä ku vaan dataaaaaaaAAAaAAaaaaaaaAAAAAAAAA

oh yes you did nowMaanantai 21.07.2008 02:48

Noniin. Huomenissa sitten jää Kamppi taakse ja astun idän ihmeisiin. Onpahan tää ihan siisti kämppä ku on kaks kerrosta ja tilaa löytyy ja hyvä kaveri heti viekussa jos tarttee. jeah. Pikkasen kyl ehti tottuu tohon keskustaan ja et kaikki oli heti siinä nänän edessä ja käden ulottuvilla ku astu ovesta ulos. Sinne jää kaikki. Mut mä oon tässä joten mulla pitäis olla kaikki. hooh. Väsyttää ihan vitusti ja keskiviikkona taas duunii. Onhan tässä jo sairasteltu ihan tarpeeks. Mä tahdon rauhottua. Ja tavallaan en;> mut jepajee ja eiku eteenpäin!

VITUN HÄMÄHÄKIT VOI PAINUA VITTUUNSunnuntai 20.07.2008 05:42

ja jättää mun ellit ihan rauhaan!
stna