IRC-Galleria

nita^

nita^

kipu kuolee huutamalla

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 01:28

tämä viikonloppu oli todellakin jotain liian täydellistä. kuten sanoin jo aiemmin niin lauantai aamut on täydellisiä kun ei oo krapula, nyt oli sunnuntai aamukin täydellinen. Ei krapulaa. Aurinko heijastuu kauniisti ikkunasta sisälle, lumikinokset näkyvät puissa, tiputtavat hiljalleen lunta maahan tuulen niihin osuessa ja ihana ihminen vierellä silittää päätä kun heräät. aaw.

huominen tulee olemaan taas ihan outo, yleensä kaikki maanantait on vapaita mut nyt poikkeuksetta päättivät järjestää meille ylimääräisen luennon. Ihan kun eivät jo tarpeeks meidän pään menoks ois keksiny kaikkee, sit vievät viimeiset vapaapäivät käsistä. heh, törkeetä sanon minä.

käytiin tänään ilotulituksia columbuksella katsomassa. oli aika upeeta, kun ei oo pitkään aikaan nähnyt. ei suomen ilotulitukset tosin ikinä tule vetämään vertoja espanjan ilotulituksille. ne oli kuin piste i:n päälle, kun loppui työt siellä vuosi sitten. Kaipaan jotenkin sinne lämpimään. Vaikka rakastankin toisaalta lunta ja joulua. Mutta silti. rakastan niitä lempeitä öitä, ihania auringonlaskuja, rentoja ihmisiä ja huolettomuutta. ihmiset ovat rauhallisia ja kaikki menee omalla painollaan. entäs täällä suomessa. ei saa hymyillä metrossa saati niistää nenäänsä niin jo joku on siitä valittamassa sataseen. huh. miten voi ihmisiä niin paljon pänniä toisten elämä. luulevatko ne tosiaan olevansa itse niin täydellisiä. pah.
jotain ärsyttää se kun joku syö metrossa, tai puhuu puhelimeen, toista taas ärsyttää se jo puhelin soi, siis milloin ihmiset on tyytyväisiä. ei nähtävästi ikinä.
tosiaan, sä et uskalla katsoo metros eteen,taakse, sivuille, lattiaan tai kattoon niin sua jo katotaan oudosti, mut sit jos laitat silmät kii niin sithän sua vasta katsotaan oudosti, joten mitä siis teet?

joka tapauksessa. yleisesti taas siis :) (ennen kuin nukahdan) kiitos hummeri ihanasta viikonlopusta. oli todella ihanaa. ja anteeksi kun heitin pari lumipalloa;) en vaan voinut vastustaa, olivathan ne sentään ensimmäiset lumipallot koko talvena *hymy* pitää lapsen antaa vielä leikkiä kun on nuori :D *naur*

hyvää yötä. ZzZ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.