IRC-Galleria

nita^

nita^

kipu kuolee huutamalla
No eipä ollut tänäänkään kovin pitkä koulupäivä. Kemiaa yhdestä puol neljään. En mä valita, mut tässähän alkaa laiskistua ihan pakostakin kun näin löysää on. Noh, kohta alkaa taas himo raataminen. lukemista lukemista lukemista. ääh. Sit kaikenlisäks masentaa ku alkaa kaikki päivät olla niin pimeitä ja ulkona on niin pirun kylmä. Aamulla ku katoin ikkunasta ulos, oli hikiset pari senttiä lunta, sekin suli pois päivän mittaan. Tykkään valkoisesta joulusta, mut minkäs sille voi. Ei vissiin tänne Stadin alueelle tule kuitenkaan niin paljoa lunta. Onneks viettelen joulua taas tuolla Savon suunnalla niin saan nauttia lumesta senkin edestä. mut oikeesti oon kesäihminen. en tykkää yhtään lumesta ja kylmästä. Onhan se kaunista mut silti ei oo kiva ku koko ajan paleltaa ja pitää tunkee niin armottomat määrät vaatetta niskaan. Ei oo reilua.
Taas saa sit nauttia pidennetystä viikonlopusta. Huomenna olis varmaan tarkoitus vähän viiniä maistella ja ehkä baarinkin puolella käväistä. Saa nyt nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Tai sit vaan käperryn sohvan pohjalle ja olen neljän seinän sisällä koko päivän. Siinä kyllä tulee hulluks xD
Nyt tää kuitenkin lähtee heittämään roskat ulos ja sit alkaa telkkarin katselu. Tänä iltana EN aukaise koulukirjoja. ei ei ei. En vaan jaksa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.