IRC-Galleria

nneeä

nneeä

let the flames begin <<< älkää uskoko neaa don't let the flames begin !!!!

YLLÄTYSSYNDET !Lauantai 24.01.2009 17:43

kiiitos kaikki !<3 ::D ekaks menin vaa evil, sit ku ovi avattii ni kauhee "YLLÄÄTYYYYYS" ja salamavalot vaa räpsähteli ja kaikki rupes laulaa happy brthday ja hyvää syntymäpäivää, sit vaa syötii ja laulettii singstaarii, JA MIES_EPISODI:
mentii parvekkeel sit viereises talos, se parveke on niinku vastapäätä mut yks kerros alempan, sit koitettii vislata sillee sormet suus-tyylii, mut ei onnannu, ja sit se mies vislas sillee meil. sit ruvettii vaa puhuu(pakko oli huutaa)sille, sit se meni pihalle röökil, ja me heitettii sil ilmapallo jos oli meiä "numero" :-) se kyl koitti soittaa siihe mut.. sit tuli lisää miehiä ja jossai vaihees se mies oliki evin oven takan, eikä suostunu lähtee millää pois::DD (vaiks ransu ja jereki puhu sil) mut kyl se sit joskus ja sit se puhkas meiä ilmapallot mitkä oltii heitetty sil ja sit se tunki kättä postiluukust sisää.
sit vera henna meni saattaa kaikkii himaa semmone rautatanko mukan ja sit ku ne oli matkal ni ne miehet sit haukkus meit:( saatii sen numero ja mese<sydän>. sit sain semmosen isooon paperin mis oli kaikkee mun hyvii puolii<3
KIRJOTAN MYÄHEMMI LISÄÄ JA KUVII TULEE JOSKUS

KIITOS:
märthä
Millllä
|Jässy|
neaä
särinää
plus. tuuli, jassu, eve, sonja
YLLÄPITÄJÄT:
\\Evi\\
verasd
-hebe



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.