IRC-Galleria

nneep

nneep

Armeijan leivissä sotilaspoliisi 362 ohi on!

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 19:38

Kuinka aikuinen olet?

Oletko valmis asuntolainaan, perheautoon ja vanhempaintapaamisiin, vai jatkuuko rällästyskautesi edelleen? Vai oletko kenties väliinputoaja, ikinuori iloinen seniori?

Ota selvää

Ei ikä paina!

Olet kenties aikuistunut, muttet onneksi liikaa! Ymmärrät, ettei elämä ole niin vakava asia, ja uskallat pitää hauskaa. Sinulla on ystäviä, jotka seisovat aina takanasi; tuntemattomia rempseä tyylisi voi joskus hirvittää, eikä sinulla ole asiaa hienostopiirehin. Toisaalta, miksi haluaisitkaan sinne, sinullahan on hauskaa juuri nyt!

Jos oletkin seniori, niin iloinen seniori!

Millainen taideteos sinusta syntyisi?

Picasso, Dali, Monet - kenen suuren taiteilijan kynästä sinut on luotu?

mikä lelu olet?
Leikitkö lapsena kenties hippaa, piilosta tai vesisotaa? Kuluivatko päivät nukkejen, nallen tai lautapelien kanssa? Helmen testi kertoo, millaisena leluna pärjäisit parhaiten!

Olet shakki!

Älyllisten pelien mestari shakki ei tule tunnetuksi ainakaan joukon pellenä. Olet hillitty ja arvovaltainen, ja mielipidettäsi pidetään suuressa arvossa. Nautit kahdenkeskisistä keskusteluista ja saatat antautua leikkimieliseen väittelyynkin; et kuitenkaan tahallasi nöyryytä toisia.

Olet graffiti!

Luotat älyysi ja saatat kokea olosi epämiellyttäväksi raisussa seurassa. Ei aina tarvitse pitää kiinni hillitystä ulkomuodosta; on inhimillistä nolata itsensä!

Mikä kenkä olet?

Maailmassa on erilaisia kenkiä niin paljon kuin on erilaisia persoonallisuuksiakin. Millainen popo kuvastaa sinua kaikkein parhaiten? Vannotko käytännöllisen maiharin nimeen, vai käytätkö aina tyylikästä korkokenkää? Oletko jumittunut nuoruuden kapinaan, vai onko elämä yhtä ruusuilla tanssimista? Millaisissa kengissä sinun tanssisi hoidetaan?

Kenkä kertoo käyttäjästään jotain - kenties enemmän kuin joskus haluaisimme tietää. Mikä jalkine luulet olevasi? Ota selvää Helmen kenkätestissä!

Olet lenkkitossu!

Tavanomainen jokapaikan tallaaja. Olet hauskaa seuraa ja aina menossa! Uskallat sanoa mielipiteesi ja pitää oman puolesi. Käytännöllinen ja kätevä lenkkitossu ei tunne itseään helposti alempiarvoiseksi! Myös lenkillä käyvä tossa sopii päivän shoppailuspurttiin loistavasti.

Graffiti, katujen kapinallinen. Et elä sääntöjen mukaan, eikä sinua pelota, mitä muut ajattelevat. Uskallat kokeilla uutta ja kannustaa niitä, jotka muuten jäisivät vaille tukea.

Graffiti ei tule toimeen teeskentelijöiden tai turhantärkeiden ihmisten seurassa. Sinulle sopii työ, jossa saat sooloilla; turhat rajat ahdistavat tätä urbaania taidemuotoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.