IRC-Galleria

nobodyknows

nobodyknows

The Overthere is over there

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 22:38

Oikeesti, must tulee kai hullu. Mä vaan en nykyää tee muutaku luen dragon ballii tai pelaan jotai. Sit eilenki luin jotai 5 tuntii vaan DB:tä, sitte must tuli jotenki yliempaattine, heti jos joku kuoli tai oli ilone tai jotai olin iha messis. Esim ku vegeta kuoli (OMGOMGOMGOMGOMG) rupesin vaa poraa siin sängyl.. Ku kuririn ja nro 18 meni yhtee, olin vaa pelkkänä smailina. Sit rupesin illal kelaa et antasin mitä vaa et mä voisin ees yhen päivän elää BDZ-maailmas. Ois liianki ihanaa elää VEGETAN, gokun ja trunksin ja muitten Z-sotureitten kaa. Oikeestaa eläisin siellä mielummi ku tääl.
Voisin olla saiyalainen. Mut onneks on mielikuvitus. Voin luoda mun oman maailman, jossa mä oon se legendaarinen supersaiyalainen. Nään unii et oon cell turnaukses tai ehkä buuta vastaa, tai namekis taistelemas namekilaisten puolest freezaa vastaa. Ihan sama, kaikki tuntuu täydelliselt.
Ja suureksi suruksi mulle, DB pokkareit on vaan 42, nyt oon jo numeros 40, oikeestaa luin sen jo. Nii, luettava loppuu koht!!!!!!!!!! Onneks on DBZBT2 ja 3. Onneks on dragon ball!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.