IRC-Galleria

noee

noee

on vellu the raksaguy

Tulipas vkl oikeen kunnolla ratsittua 8)Maanantai 07.05.2007 18:11

Elikkäs. Lauantaina ensin juoksuttelin vähän Kriimiä, aattelin että sillä saattaa olla hitusen virtaa kun ei hetkeen oltu menty. No ei se oikeen mitään, ei ees hyppiny eikä mitään. Sitten lähettiin ratsimaan. Samoiltiin sielä vähä ympäriinsä, enimmäkseen käyntiä mentiin. Ja Vilma näytti tietä. 8) Mentiin joidenkin valtavien lätäköitten yli ja jopa jonku mehtäkoneenki lähettyvillä oltiin. Tultiin metiköstä pois ja käveltiin pellon reunaa pitkin sitten sellaselle kohtaa mistä piti hypätä kahen ojan yli. Kriimi meni vaan kaikesta mihin sitä pyytää, mut Tiina joutu sitten vähä Pätkistä välillä suostuttelemaan. 8) Mut hienosti sekin sitten tuli. Kun päästiin niitten ojien yli tultiin Rikun ja Tiinan takapelloille ja kierretiin siinä pieni rinki ja sitten köpöteltiin kotiin.

Sunnuntaina sitten päätettiin lähteä sinne jokiteille. Jännitti vähän kun täyty mennä pikitietä pitkin, ja en oikeen tienny mitä tuo koni tuumaa tollasesta. No ei kummatkaan hepot mitään oikeestaan, menomatkalla oltiin vielä vähän täpinäs muttei ne mitään säikkyny, tuli autoja ja pari pyöräilijää ja traktorikin. Sitten lopulta sen piiiiitkän köpöttelyn jälkeen päästiin sinne jokitielle, ja päästiin _hieman_ ravailemaan. Oli siistiä päästää siellä kun pellon keskellä kun näkee heti jos jokin tulee vastaan niin ei tarvi olla varuillaan koko ajan. Päästeltiin siellä täyttä kiitoa, Kriimi tietysti eellä, se ei oikeen suostunu jäämään taakse vaan kiilas aina Päkän ohi. :D Käännyttiin ja sitten tulles vasta olikin kova vauhti, niin kovaa kiitolaukkaa ettei oo varmaan ikään me noilla menty. Ainakin kaikki tykkäs, kerranki pääsee kunnolla päästelemään höyryjä. 8) Köröteltiin toista kautta sitten kotia, ravailtiinkin vähän vielä. Kun tultiin taas tielle ei kyllä enää yhtään jännittäny, meni autokin ohi aika lujaa eikä nuo mitään piitannu, ja meni jopa moottoripöyrä ohi, eikä nämä ollu moksiskaan. Sitten kun lopulta päästiin kotiin takasin, meidän ehkä puolentoistatunnin lenkin jälkeen, niin oli kyllä sekä hepot että ratsastajat hikisiä ja tyytyväisiä. Viruteltiin vähä heppoja ja sitten ne pääsikin tarhaan piehtaroimaan.

Hah ja nyt sitten tietää että mennään yliusein tuolla jokitiellä, sielä oli kyllä niin hyvä mennä kun pääsee päästelemään. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.