IRC-Galleria

(:Keskiviikko 23.07.2008 22:43

Korva ja Hyttynen

Korva ja Hyttynen asuivat naapureina monta vuotta. Hyttynen rakastui Korvaan, mutta Korva ei tätä huomannut. Joka päivä Hyttynen vieraili Korvan luona, ja he istuivat ja juttelivat yhdessä.

Eräänä päivänä Hyttynen ja muutama hänen ystävänsä tulivat vierailulle Korvan vanhempien luokse. Hyttynen kertoi vanhemmille haluavansa mennä naimisiin Korvan kanssa. Vanhemmat lupasivat kertoa asiasta Korvalle, ja mitä tämä sitten vastaisikin, vanhemmat kertoisivat Hyttyselle seuraavana päivänä.

Myöhemmin samana päivänä Korvan vanhemmat kutsuivat tämän kertoakseen kosinnasta, mutta Korva olikin asiasta kovin kiusaantunut. Hän ei halunnut naimisiin Hyttysen kanssa.

Seuraavana päivänä Hyttynen tuli käymään Korvan luo kosiakseen tätä, mutta Korva ei halunnut kuulla asiasta. Hän sanoi: ”Kuulkaas nyt, herra Hyttynen, olette kovin laiha ja sairaalloinen. Luulen, että ette tule elämään kovin pitkään. Koska olette noin laiha – tuskin lihaa on ympärillänne – tulette pian kuolemaan. Haluatteko, että minusta tulee leski loppuelämäkseni?”

”Hyvä on, neiti Korva”, sanoi Hyttynen. ”Koska olette sitä mieltä, että kuolen pian, aion tulla joka päivä ilmoittamaan teille, että olen vieläkin elossa.”

Tämän vuoksi Hyttynen lentää joka ilta äänekkäästi Korvan ympärillä ennen kuin se pistää – vain näyttääkseen Korvalle, että on vieläkin elossa.


Kamerunilainen Cyprian-poika on lähettänyt tarinan suomalaisille kummeilleen.
(plan.fi)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.