IRC-Galleria

noora``

noora``

never stop smiling. :)

:<Keskiviikko 28.12.2011 18:08

Yhä sinkku? Tässä 16 syytä siihen


Sinkkuudessa itsessään ei ole mitään vikaa, eikä sitä tänä päivänä pidetä enää kovin kummoisena asiana. Jossain vaiheessa useimmat sinkut alkavat kuitenkin toivoa parisuhdetta.

Jos huomaat olevasi tässä vaiheessa, mutta et yrityksistä huolimatta ole vielä löytänyt sopivaa kumppania, kannattaa sinun ehkä tutustuta seuraaviin mahdollisiin syihin.

1. Olet pinnallinen: "Jos olet ensitapaamisella jo muutamassa sekunnissa arvioinut toisen ongelma-alueet, voit pitää itseäsi pinnallisena. Vaikka henkilö olisi kuinka vetävä tahansa, tulet vääjäämättä löytämään hänestä vikoja. Anna toiselle edes mahdollisuus!"

2. Olet liian itsenäinen: "Sinkkuudessa on kieltämättä monia hyviä puolia. Voit esimerkiksi mennä ja tulla miten haluat. Totuus kuitenkin on, että jossain vaiheessa et halua välttämättä enää tehdä asioita yksin. Jos et halua jäädä ikisinkuksi, opettele tekemään kompromisseja ja luovu hieman itsenäisyydestäsi."

3. Et huolehdi itsestäsi: "Itsensä huomiotta jättäminen kostautuu yleensä romanssimarkkinoilla. Jos et välitä omasta ulkonäöstäsi tai kotisi on kuin pommin jäljiltä, on aika ehkä katsoa peiliin. Jos sinua itseäsi ei kiinnosta, miksi ketään muutakaan kiinnostaisi?"

4. Olet epätoivoinen: "Puhdas totuus on se, että epätoivo paistaa läpi kilometrien päähän. Jos siis onnistut saamaan mukavan ihmisen puhelinnumeron, ei ole ehkä heti järkevää pommittaa tätä puheluilla tai viesteillä kymmeniä kertoja päivässä."

5. Olet liian kiltti: "Olet aina avulias, kohtelias ja kiltti. Jokaisen puolison unelma. Ehkä ei kuitenkaan. Useimmat pitävät liikaa kiltteyttä jopa luonteen heikkoutena, eikä tällainen ihminen saa sydäntä sykkimään. Näytä myös kovempi puolesi silloin tällöin, näin annat ymmärtää, ettet ole mikään ovimatto."

6. Olet kontrollifriikki: "Pidät siitä, että asiat menevät sinun suunnitelmiesi mukaan, eikä elämässäsi ole tilaa kompromisseille. Jos hermostut heti, kun menetät kontrollin, on aika ehkä hieman löysätä otetta."

7. Olet liian ujo: "Elämässäsi tulee vääjäämättä vastaan hetki, jolloin sinun on pakko kohdata epävarmuutesi tai hyväksyä tosiasia, että jäät yksin. Jos sinulla ei ole vastakkaisen sukupuolen suhteen lainkaan itsevarmuutta, ota joku sosiaalisempi ystäväsi avuksi. Tarkkaile vaikka miten hän lähestyy ihmisiä ja ota opiksesi!"

8. Olet itsekäs: "Jos ajattelet aina vain itseäsi voit olla varma, että saat tehdä sitä vielä pitkään, sillä parisuhdetta tuskin tällä asenteella löydät. Yritä laittaa muut itsesi edelle hieman useammin."

9. Rakastat itseäsi: "Olet täydellinen ja upea. Et tarvitse parisuhdetta, koska mitä tahansa teet, sanot tai omistat, on niin hienoa. On varmasti mahtavaa olla sinä!"

10. Olet työnarkomaani: "Hieno ura ja päämäärätietoisuus eivät ole huonoja asioita, mutta ne saattavat pilata monta hyvää mahdollisuutta parisuhteeseen. Jos sinulla on jatkuvasti liian vähän aikaa minkäänlaiselle sosiaaliselle elämälle, olet käytännössä jo naimisissa - työsi kanssa."

11. Rakastat vielä exääsi: "Parisuhteesi eivät ehkä koskaan tule toimimaan jos haikailet vielä vanhojen rakkauksien perään. Paras olisi siis mennä eteenpäin ja unohtaa menneet. Kukaan ei halua elää ex-rakkaan varjossa. Puhumattakaan siitä, että se on säälittävää."

12. Olet tylsä: "Kukaan ei halua kuulla samaa juttua tuhat kertaa, varsinkaan jos se ei ole hauska. Jos aiot puhua paljon, ole edes kiinnostava. Muussa tapauksessa kannattaa pysyä hiljaa ja kehitellä salaperäistä mielikuvaa itsestään."

13. Tai olet vaan ruma: "Kukaan ei jaksa katsoa rumaa ihmistä pitkään tai sit laisinkaan."

14. Olet vaan muuten vain mahdoton ihminen: "Ei kukaan kestä loputtomiin"

15. Olet liian vaativa: "Ehkä muillakin on jotain vaadittavaa...muista kuunella heitä...shhhh"

16. Miksi tyytyä yhteen kun voi saada monta: " ;)) Tää on yksi isoimmista syistä "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.