IRC-Galleria

ehkä kopioin, ehkä enTorstai 11.11.2010 02:41

10 things you want to say to ten different people right now.

#o1 You're all I need. Oot parasta mitä mulle on tapahtunu. Älä ikinä mene pois, vaik meil on huonot hetkemme ja riitamme ja tappelumme niin tä rakkaus sua kohtaan ei ikinä voi kadota. Oot mun naiseni



#o2 Miksi sä teit niin ? Mä en pysty antaa anteeks mut oon huolissani susta, sun vanhempaski käskee mua puhumaan sulle, mitä sä nyt oot tehny? Älä tuhoa elämään ole kiltti katso peiliin älä tee mitään peruuttamatonta

#o3 Ollaan ajuduttu eri suuntiin, aika pahastikin. En osaa enää ottaa yhteyttä, en tiedä mitä sanon. Välillä lähetän jonkun aivan random viestin enkä seuiraavaan sitten enää vastaakaan. En tiedä, oot aina mulle tärkeä mut meil ei vaan ole enää mitään yhteistä.



#o4 Kummittelet mun päässä, mun mielessä kokoajan enkä saa sua pois sieltä. Muuta pois, mene kauas mun luota, tapa itses? Ei se kyl mun oloa helpottais. Mä haluan sut pois mun päästäni. Sä oot meinasit pilata mun koko elämän valheillas ja teoillas mut nyt se olet sinä ku kärsit siitä mitä mulle teit.

#o5 Oot jotain niin kaunista, niin tärkeetä mulle enkä halua päästää susta irti. Oot mun hyvä ystävä vaikken mä sulle niin paljon merkkaakaan enkä tule ikinä merkkaamaan enää, koska en ole niin värikäs, niin iloinen nii hullu kuin muut ystäväs. En osaa enkä uskalla vaikka haluaisin. nähdään harvoin ja se harmittaa mua suunnattomasti. Olen riippuvainen kuvistas ja teksteistäs. Kadehdin lähes kaikkea sussa. Se saa mut itkun partaalle ku tiedän etten tuu ikinä olee sul niin hyvä ystävä ku mitä olin joskus. Nautin hölöttämisestäs vaik en aina siltä näytä ku menen vaan sanattomaks sun kanssas kun jään vaan miettimään kuinka paljon haluasin olla kaltaises. Kuulostan siltä ku olisin rakastunu mut niinhän mä olenkin. Harmittaa ku nähdään niin harvoin ja sillon ku nähdään niin olen hiljaa ja nauran vaan kaikelle. Jotenki meidän välit on kai vaan muuttunu vaikeemmiks niin on tullu se mun ujous takas sun kanssas. Oot vaan muuttunu niin paljon ja niin olen kai minäkin.



#o6 Anteeks, mut mitä sä vielä teet täällä? Ensin ollaan niin ystävää ja sit löydetäänki jotain parempaa ja mä vaan roikun pakosta mukana. Älä esitä ku mä tiedän totuuden. En jaksa myöskään mustasukkasuuttas, kateuttas ja valheitas jotka saa mulle vaan paskaa niskaan. En menettäis mitään jos vaan katoaisit mun elämästä.

#o7 Oon iloinen et oon saanu sut takas elämääni. Kaipaan meidän menneisyyttä paljon mutta ehkä ollaan aikuistuttu molemmat. Mä olen onnellinen näin ja mun elämässäni on kaikki hyvin, toivon et sulla on myös. Tuun aina välittää susta todella paljon ja en ikinä halua menettää meidän ystävyyttä.



#o8 Mihin sä katosit? Painuitko takas sinne pieneen koloos, maan rakoon? Oot pelkkä paska, valehtelija etkä ansaitse elämääs mitään hyvää mut silti haluaisin tietää mitä sulle kuuluu näin monen vuoden jälkeen. Oletko enää edes elossa?

#o9 Luulin et oltiin kaverei? Niin meidän piti nähdä kesälomalla sun muuta bullshittiä mut paskan marjat. Enkö ole tarpeeks hihittävä teini sun mielees? Oliko se vaan sitä ku ei ollu muutakaan kenen kans viettää aikaa koulussa? Luulin et olet erilainen. Oikeesti.



#1o Sä etoot mua ihan suunnattomasti. Sä haiset täällä kämpässä kolme tuntia vierailus jälkeen vaik olisit ollut vaan 10 minuuttia. En haluais olla tekemisis kanssas hetkeäkään ellei olis pakko. En vihaa sua mut voisit katsoa peiliin ja miettiä mihin oot ajautunu. Kävisit joskus edes suihkussa ja laittaisit PUHTAAT vaatteet päälles sen jälkeen. Sukkahikeäs ei varmaan saa pois enää ikinä mistään mihin olet koskenu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.