IRC-Galleria

nooraws

nooraws

Pocketful of Sunshine

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.07.2009 17:34

Meni eilen vähän myöhäseks ku jäätiin valvoo nean kanssa. Oltiin valveilla viellä klo 5, sitten syömään katoin telkkarii tunnin ja sit nukkumaan. Herätys klo 11 kiitos ninjan. oon varmaan pirtee tänään.

Mulle selvis et nean elämä on ollut aika hektistä ku se kutosel aina lainas mun vaatteita salaa, niin sit sil oli hirvee operaatio palauttaa ne ennen ku tuun koulusta tai usein kans silloin ku olin illalla suihkus, mun vaatteet palas viikattuna kaappiin, eräissätapauksissa kun nea meni suoraan harkkoihin koulusta se piti visusti hupparin päällä kun tuli kotiin, näkisi mitä sillä on siellä alla.

Vaikeata oli myös silloin kun nea alkoi meikkaamaan ja sillä ei ollut omaa ripsiväriä, silloin hyödynnettiin siskon omaa. "Kun olit syöny ja hait kaikki vaattees alas sohvalle ja pähkäilit tunnin mitä laitat päälle menin ylös vessaan ja meikkasin, oli ihan helppoo ku sul meni niiden vaatteiden kanssa aina niin kauan"

Stressaava oli myös käydä huoneessani kun piti niin tarkkaa katsoa ettei koske mihinkaään etten huomaa ku kenkä on vähän erilailla kun lähdin koska silloin tuli armoton valitus, vaikka nea oli väin käynyt katsomassa peilista mihinkään koskematta

Olen helppo sisko<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.