IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 04.06.2012 17:22

En sadetta loppumaan saa millään se kuuluu kaipaukseen, odotan aurinkoa se kuivaa kyyneleet. Ei myrsky säätä parempaa täällä ilman sinua nää on välillä pirun haikeaa, en edes tahdo ymmärtää.

Tule minut hakemaan täältä pois, anna minulle elämä takaisin. Tule minut hakemaan täältä pois, minä olen sinusta niin niin sekaisin. Tule minut hakemaan täältä pois, minulla on ikävä helvetillinen. Tule minut hakemaan täältä pois, minä täällä pikkuhiljaa kylmenen.

En ääntäsi kuulla voi se häipyy menneeseen, kadotan todellisuuden, hukun kaipaukaseen. Ei mitään sen huonompaa kuin ilkuinen ikävä tää, on välillä vaikeaa sen kanssa hengittää.

Tule minut hakemaan täältä pois anna, minulle elämä takaisin. Tule minut hakemaan täältä pois, minä olen sinusta niin niin sekaisin.
tule minut hakemaan täältä pois, minulla on ikävä helvetillinen. Tule minut hakemaan täältä pois.

Tule minut hakemaan täältä pois, anna minulle elämä takaisin. Tule minut hakemaan täältä pois, minä olen sinusta niin niin sekaisin.
Tule minut hakemaan täältä pois, minulla on ikävä helvetillinen. Tule minut hakemaan täältä pois, minä täällä pikkuhiljaa kylmenen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.