IRC-Galleria

Apulanta oli ja meni.Sunnuntai 06.11.2005 18:58

No joo. me sit eilen lähettiin rokkipunkin kans Gloorin luo alotteleen vähä ja otettiin hauskoja kuvia paljon.. :) oltiin tosin mun takia tietenki vartin myöhäs.. that's me! :) me siinä juteltiin niitä näitä ja oli hauskaa.. naurettiin rokkipunkin äänekkäille naurahduksille.. :D lopulta sit lähettiin joskus ennen yhtätoista hotellille.

me mentiin eka alas tanssimaan. nähtiin astaki siinä ku oltiin menos vessaan. juteltiin sen kans hetken aikaa. ku tultiin vessasta ni mentiin ylös ja käytiin kiertää siel. rokkipunkilla sit oli siel tuttuja joiden kans se jäi juttelee.. sattuneesta syystä ne tutut oli jo lavan edessä sillon. :D me päätettii gloorin kans lähtee sit muualle ku ei jaksettu oottaa siinäkää. no niin me sit mentiin takas alas tanssimaan. ei vaan ollu fiilis oikein kohallaan. ja biisitkää ei ollu kaksisia.. siinä välis ku oltiin oltu ylhäällä ni Gloorin toivoma biisi oli jo menny. jos se nyt oli ees soittoon päässy..

siinä sit puol yhen mais alko apulanta soittaa ja meki siirryttiin yläkertaan. mentiin sinne puoleen väliin eikä nähty oikee mitn. Gloori halus edemmäs, mut mä sanoin et siel tulee kuuma. no sit siinä oli yks vanha tuttu jota morjestin ja gloori otti jalat alleen.. :D se puikkelehti edemmäs. mä lähin perään sit ku se mun tuttu lähti tyttöystävänsä luo. ja onneks oli korvatulpat mukana.. sain varmaan muutaman hyvän kuvanki. mut en sipestä tietenkää ku oli niin savuista. =/ kiva hivuttautuu hiljalleen edemmäs nii et olin jo tokarivis lopuks. :) mut oli kyl ihan s**TANAN kuuma. niinku arvelinki. mut minkäs teet.

keikan jälkeen sit mentiin tiskille hakeen juotavaa ku gloori oli kuolla janoon. se otti jäävettä ja mä kaljan. rokkipunkki osti apiksen vinyylin. se halus sit melkee heti lähtee sen vinyylin kans ettei sille tapahdu mitn ja sil oli töitäki aamulla. mä taas halusin jäädä et pääsen kaitsun kyydis kotiin. no me oltiin annen kans siinä sit viel varmaan puolitoista tuntia.. mentiin taas tanssimaan. käytiin toivoos taas yhtä kappaletta, mut sitä ei koskaan soitettu.. lopulta päätettiin mennä ylös ku mäki tajusin et muhun ei saa ees yhteyttä ku ei ollu kenttää, ja kaitsun piti soittaa ku se oli lähempänä. se tuli just ku päästiin ovelle.. Gloori sit ootti äitiänsä hakee meidän kans siinä autos ettei tarvinnu tihkusatees ootella..

niin oli sit ilta pulkas taas. oli ihan kivaa, mut ei toi hotelli oo kyl ollenkaa meidän paikka.. ei siel vaan viihdy ku on liikaa epämiellyttäviä tuttuja siel. tietty mukaviakin on, ja oli nytkin mukava nähä kaikkia kavereita, joita harvemmin näkee. mut on siel inhottaviaki ja niitä ei tarvi olla montaa ku ne jo pilaa tunnelman..

nyt vois laittaa kuvia koneelle. =) palaillaan astioille. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.