IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »


Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.
Haaste!

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Aina kun on tekemisen puute (esim koulus teoriatunnilla) ni seulon hiuksistani kaksihaaraisia.
2. Suutun jätkäkaverilleni täysin mitättömistäkin asioista ja paisutan pikkujutun kriisiksi asti.
3. Syytän jätkäkaveriani lähes mistä tahansa ja kuittailen sille ilkeästi kavereiden läsnäollessakin.
4. Käytän hiuksiini jopa neljää eri hoitoainetta.
5. Kun lähden baariin voin kuluttaa ehostautumiseen aikaa helposti 2 tuntia (hiusten kuivaus/laitto mukaanlukien)

haaste on heitetty:
Aniliinih
rokkipunkki
Gloori
Disinclined
ewolyn

Apulanta oli ja meni.Sunnuntai 06.11.2005 18:58

No joo. me sit eilen lähettiin rokkipunkin kans Gloorin luo alotteleen vähä ja otettiin hauskoja kuvia paljon.. :) oltiin tosin mun takia tietenki vartin myöhäs.. that's me! :) me siinä juteltiin niitä näitä ja oli hauskaa.. naurettiin rokkipunkin äänekkäille naurahduksille.. :D lopulta sit lähettiin joskus ennen yhtätoista hotellille.

me mentiin eka alas tanssimaan. nähtiin astaki siinä ku oltiin menos vessaan. juteltiin sen kans hetken aikaa. ku tultiin vessasta ni mentiin ylös ja käytiin kiertää siel. rokkipunkilla sit oli siel tuttuja joiden kans se jäi juttelee.. sattuneesta syystä ne tutut oli jo lavan edessä sillon. :D me päätettii gloorin kans lähtee sit muualle ku ei jaksettu oottaa siinäkää. no niin me sit mentiin takas alas tanssimaan. ei vaan ollu fiilis oikein kohallaan. ja biisitkää ei ollu kaksisia.. siinä välis ku oltiin oltu ylhäällä ni Gloorin toivoma biisi oli jo menny. jos se nyt oli ees soittoon päässy..

siinä sit puol yhen mais alko apulanta soittaa ja meki siirryttiin yläkertaan. mentiin sinne puoleen väliin eikä nähty oikee mitn. Gloori halus edemmäs, mut mä sanoin et siel tulee kuuma. no sit siinä oli yks vanha tuttu jota morjestin ja gloori otti jalat alleen.. :D se puikkelehti edemmäs. mä lähin perään sit ku se mun tuttu lähti tyttöystävänsä luo. ja onneks oli korvatulpat mukana.. sain varmaan muutaman hyvän kuvanki. mut en sipestä tietenkää ku oli niin savuista. =/ kiva hivuttautuu hiljalleen edemmäs nii et olin jo tokarivis lopuks. :) mut oli kyl ihan s**TANAN kuuma. niinku arvelinki. mut minkäs teet.

keikan jälkeen sit mentiin tiskille hakeen juotavaa ku gloori oli kuolla janoon. se otti jäävettä ja mä kaljan. rokkipunkki osti apiksen vinyylin. se halus sit melkee heti lähtee sen vinyylin kans ettei sille tapahdu mitn ja sil oli töitäki aamulla. mä taas halusin jäädä et pääsen kaitsun kyydis kotiin. no me oltiin annen kans siinä sit viel varmaan puolitoista tuntia.. mentiin taas tanssimaan. käytiin toivoos taas yhtä kappaletta, mut sitä ei koskaan soitettu.. lopulta päätettiin mennä ylös ku mäki tajusin et muhun ei saa ees yhteyttä ku ei ollu kenttää, ja kaitsun piti soittaa ku se oli lähempänä. se tuli just ku päästiin ovelle.. Gloori sit ootti äitiänsä hakee meidän kans siinä autos ettei tarvinnu tihkusatees ootella..

niin oli sit ilta pulkas taas. oli ihan kivaa, mut ei toi hotelli oo kyl ollenkaa meidän paikka.. ei siel vaan viihdy ku on liikaa epämiellyttäviä tuttuja siel. tietty mukaviakin on, ja oli nytkin mukava nähä kaikkia kavereita, joita harvemmin näkee. mut on siel inhottaviaki ja niitä ei tarvi olla montaa ku ne jo pilaa tunnelman..

nyt vois laittaa kuvia koneelle. =) palaillaan astioille. (:

What a feeling!Lauantai 05.11.2005 04:00

Ai että tätä viikkoo.. ollu koko viikon hyvä fiilis. mikään ei oo sitä onnistunu viel pilaamaan. se fiilis johtuu viime viikonlopusta. pääsin totaalisesti nollaamaan aivoni ja itsetuntokin koki siinä melkosen boostin. :) oli mielettömän mahtavaa viettää viikonloppuu vanhojen kunnon kamujen kanssa. oli ehkä hauskin v-loppu vuosiin. x) ja nyt on vihdoin taas hyvä olo. (=

miner- järjesti perjantaina 28.10. synttäribileet kotonaan vaasas ja mäki pääsin sinne rokkipunkin & kumppanien kyydis. muuten mul ei ois ollu varaa lähtee. lopulta oli niin hyvä kauppa lähtee messiin et edes huuliherpes ei estäny mua.. :) no nautittiin sitten hieman väkijuomia siellä synttäreillä ja meinattiin lähtee baariinki, mut ei me sit ehditty ku porukka jakaantu kahtia ja toinen puoli eksy. no siinäpä tuli sit iltalenkki. :D no onneks meil oli hauskaa siel kotibileissäkin. :) valvottiin aamukaheksaan asti.. xD ja tietenki meitsi pääty nukkumaan kahen jätkän väliin parisänkyyn.. :D

no seuraavana päivänä sit tarkotus lähtee seinäjoelle kattoon Kuolleita Intiaaneja. mentiin käymään kaupungilla syömäs kuuden hengen porukalla. oltiin kauheita äänekkäitä huligaaneja.. xD no ei haittaa meitä. me tytöt sit laitettiin puolet pizzoista folioon seuraavaa aamua oottaan.

niin sitte lähettiin täydellä autolla ajeleen kohti seinäjokee. mentiin alotteleen ja kaunistautuun yhen arton luokse. ja sitte ysin jälkeen kattoo kuolleita intiaaneja bar 15:een, eli tuttavallisemmin varttiin. siel sit juteltiin monenlaisten tyyppien kans, tutumpien ja tuntemattomien.. :) ja oli hauskaa taas.. ja illan jälkeen artolle yöks.

aamiaiseks syötiin edellisen päivän pizzan jämät.. :D sit katottiin tv:tä kunnes arto lähti nakkaa meit matkahuoltoon ku miner-:in ja rokkipunkin junat lähti. minä puolestani lähin käppäileen serkulleni. siellä sit juteltiin niitä näitä ja katottiin telkkaa ja mä tietty vähä kaunistauduin iltaa varten, koska mä olin menos viel kattoon Duuniin Humanee ja Korentoo (yksin). en kuitenkaa viittiny juoda enää kolmantena päivänä peräkkäin. :D

kuinka ollakkaan kaks tuttuu sattu olee siellä. niiden kans sitte sain hilluu. kävin hakee keikkojen ajaks korvatulpat narikoilta, ettei korvat menny. yritin ottaa kuviiki sieltä takaa, mut eihän ne onnistunu. Korennon laulaja vinkkaski mut sit siihen eteen ja pousas mulle pari kertaa. :D ekan se käski deletoida, mut toka oli hyvä. :) siihen eturiviin mä sit jumituin. :) kameran patterit vaan alko olla lopus..

meinasin keikkojen välis käydä hakees soittimestani viel yhet patterit, mut en ois ehtiny. mä sitte taistelin Humanen keikan niillä tyhjillä pattereilla ja muutaman hyvän kuvan onnistuin viel saamaan. kännykällä jatkoin. (= olin jälleen eturivissä.. ja keikan jälkeen palasin tuttujeni luo ja hain kaljan. ehdottelin et mentäis korennon poikii jututtaan, mut ei ne oikee lämmenny.. ne ois halunnu jo lähtee..

no me kuitenki viel jammailtiin, kunnes jotkut kolmikybäset häiskät tuli kehuun meidän tanssityyliä ja rytmitajua.. :D sit ne jäi siihen jutteleen ja ne mun tutut dumppas mut niiden heppujen kans. no mä pääsin niistä eroon ja mietin et mul on kaks mahista, joko meen jutteleen korennoille, tai lähen kans nukkumaan. no kelasin etten menetä siinä mitää jos meen jutteleen niille, vaik siinä nyt oliki jo pari likkaa.. no ku menin ni se laulaja tunnisti mut heti siks kuvien ottajaks ja näytin sit otoksia. ihan näytti tykkäävän. lupasin et voin niitä koittaa lähetelläkin jotenki.

siinä mä sit jutustelin korennon poiikien kans kaikenlaista, kunnes mentiin jammaileen porukalla. :) rumpali kehu sit kans mun tanssityyliä ja rytmitajua. en ikinä ennen ollu kuullu kehuja tanssityylistäni sillee, ja yhtäkkii samana iltana kaks kertaa, ja viel ku oon selvänä. \o/

yhtäkkii huomasin et kaikki porukka oli kaikonnu sielt alakerrasta, ja jäljellä oli enää Korento, minä ja pari muuta likkaa (joita en tuntenu) ja yks pari. mulla vaihtu tasaseen tahtiin tanssipariks eri jätkä korennosta. :D sit ku alko hitaat ni tuli bon jovin always. ku rumpali ja laulaja ehti jo tanssii niiden kahen muun likan kans ni mä päätin pyytää kitaristia tanssii. ja sehän lähti. (=

mä jouduin illan päätteeks opastaan korennot niiden hotelliin ku ei ne muistanu mis se oli.. :D mut ennenku lähin serkulleni takas, ehdin jutteleen korentojen kaa melkosesti ja ne kaikki ehti vuorollaan kehua mua tosi kauniiksi ja mukavaksi. ^^ olin niin imarreltu. <3 ja itsetunto alkaa kohota. ^^

juttelin erityisen pitkään kitaristin kanssa. tultiin hyvin toimeen. sen kans sit sovittiinki et lähetän niitä keikkakuvia korennon sivujen kautta. oon nyt lähettäny ne. jää nähtäväks meneekö sivuille jopa. (: mut eipä mua haittaa jos ei mee. mut nyt ois sit kiva jos tähän lähiseudulle tulis noi korennot esiintyyn taas joskus ni pääsis keikalle. x) vaik olihan ne eilen lutakos, mut en viittiny lähtee käymään eestaas näin vähis rahois. harmi kyl et oli just nyt. ens v-loppu ois käyny paremmin ku mainiosti..


Keskiviikkona näin pitkästä aikaa Gloorin. sehän oli hetken aikaa sveitsissä au pairina, mut tuli takas sieltä sunnuntaina olosuhteiden pakosta. no mä heräsin siihen ku se soitti mulle iltapäivällä 14:45 ja ehdotti et nähtäis joskus 15:30-16. xD sovittiin et klo 16 abc:llä. meitsi paineli syömään ja suihkuun.
me juteltiin sit siel abc:llä kaakaokahvien ääressä kaikkee. välillä käytiin kaupassa ja erään legendaarisen katoksen alla ulkona istumas. :D kaiken kaikkiaan 4,5 tuntii taidettiin vaihtaa kuulumisia. :D lyötiin sit myös lukkoon samalla et juhlistetaan Gloorin synttäreitä menemällä kattoo Apulantaa lauantaina paikalliseen "menomestaan". ja sehän on siis tänään. (= Gloorin luokse mennään alotteleen eka rokkipunkin kans ja sieltä sit baanalle. :P elämä on juhlaa! \o/

Ja näin lopuksi: propsit niille jotka on tän kokonaan jaksanu lukee.. ^^ Kiitos mielenkiinnosta! (: ja terveisiä Korennoille, jos joku niistä on tän eksyny lukemaan. (=
- Vanhemmat »